José Mourinho
80+ Silver
Geçmiş olsun ne diyelim
Adamların yüzünde siyah maske var birader, ne siyahisi ya?Siyahi ve bu işler de usta kişilere benziyorlar.
Teninin siyah olduğunu gördüğümden bahsetmedim ki sana !Adamların yüzünde siyah maske var birader, ne siyahisi ya?
İfşa olmana gerek yok ülkeyi açıktan soyuyorlar zatenİfşa olmuşum
Namuslu , haysiyetli ve onurlu insanlar zor da dahi kalsa bu haraketi yapmazlarBuna zorlayanlarda utansın bunu yapanlarda. Yorum Yok.
Şahsen Zorlayanlar Daha Çok Suçlu Benim Gözümde. Millete Gına Geldi Artık Kimseye Ne Güven Kaldı.Nede Tahammül.Namuslu , haysiyetli ve onurlu insanlar zor da dahi kalsa bu haraketi yapmazlar
Gerekirse kendilerine zarar verirler ama yine de böyle birşeye kalkışmazlar.
İnsanları bu duruma düşürenlerden bahsedecek olursan da yorum yapmam çünkü işin her türlüsü siyasete dokunudğu için polemiğe girmeye gerek duymam.
Saygılar , sevgiler
Sana sonuna kadar katılıyorum ve tartışıp sohbet etmek de isterim fakat iş siyasete dokunduğu için burada da siyasi konulara girince maalesef takım tutar gibi , ailesi gibi gören kişiler var ve o yüzden saçma sapan yerlere gidiyor.Şahsen Zorlayanlar Daha Çok Suçlu Benim Gözümde. Millete Gına Geldi Artık Kimseye Ne Güven Kaldı.Nede Tahammül.