Gaming.Gen.Tr Mağazında Hırsızlık Olayı Yaşandı! - Geçmiş Olsun

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
büyük ihtimal sigortalıdır mallar, umarım öyledir.. geçmiş olsun....

Son düzenleme:
Buna zorlayanlarda utansın bunu yapanlarda. Yorum Yok.

Buna zorlayanlarda utansın bunu yapanlarda. Yorum Yok.
Namuslu , haysiyetli ve onurlu insanlar zor da dahi kalsa bu haraketi yapmazlar ;)
Gerekirse kendilerine zarar verirler ama yine de böyle birşeye kalkışmazlar.
İnsanları bu duruma düşürenlerden bahsedecek olursan da yorum yapmam çünkü işin her türlüsü siyasete dokunudğu için polemiğe girmeye gerek duymam.

Saygılar , sevgiler ;)

Namuslu , haysiyetli ve onurlu insanlar zor da dahi kalsa bu haraketi yapmazlar ;)
Gerekirse kendilerine zarar verirler ama yine de böyle birşeye kalkışmazlar.
İnsanları bu duruma düşürenlerden bahsedecek olursan da yorum yapmam çünkü işin her türlüsü siyasete dokunudğu için polemiğe girmeye gerek duymam.

Saygılar , sevgiler ;)
Şahsen Zorlayanlar Daha Çok Suçlu Benim Gözümde. Millete Gına Geldi Artık Kimseye Ne Güven Kaldı.Nede Tahammül.

Şahsen Zorlayanlar Daha Çok Suçlu Benim Gözümde. Millete Gına Geldi Artık Kimseye Ne Güven Kaldı.Nede Tahammül.
Sana sonuna kadar katılıyorum ve tartışıp sohbet etmek de isterim fakat iş siyasete dokunduğu için burada da siyasi konulara girince maalesef takım tutar gibi , ailesi gibi gören kişiler var ve o yüzden saçma sapan yerlere gidiyor.
Seninle aynı görüşteyim ;)

bu kadar kafasız bi hırsız olamaz her şeyi düşünmüş fakat eldiven takmamış umarım o parmak izinden bulunurlar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,970
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri