Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 577
Hangisi karar veremedim
İkiside güvenilir diye biliyorum. Gamin gen den almıştım zamanında sorun falan yaşamadım. Hangisi ucuzsaHangisi karar veremedim
bu snj ne yaptı neden yasaklı şsmihangisi ucuza satıyorsa ordan al snrji dersini almıştır bir daha yaramazlık yapmaz yaparsa da dava açarsın belki beleş upgrade alırsın
Gaming gen tr kesinlikle dün monitör aldım bugün elimdeHangisi karar veremedim
ya bilmiyom heralde bu snrji donanım arşivi apo abıye yamuk yapmış apo abide biletlerini kesmiş adını zikredeni banlıyolarbu snj ne yaptı neden yasaklı şsmi
İntelin i7 ve i9 13 ve 14. Nesilleri bozuk satıldı zamanında Intel de bunu kabul etti ama snrji kabul etmedi iade almadı falan işlemcileri bir de apo sistem çıkarınca bunlar da nerdeyse aynı sistemi benzer fiyata çıkarıyorlardı galibabu snj ne yaptı neden yasaklı şsmi
davalık oldular mı bariİntelin i7 ve i9 13 ve 14. Nesilleri bozuk satıldı zamanında Intel de bunu kabul etti ama snrji kabul etmedi iade almadı falan işlemcileri bir de apo sistem çıkarınca bunlar da nerdeyse aynı sistemi benzer fiyata çıkarıyorlardı galiba
Olmuşlardı galiba hocam zaten snrji rezilliği diye baya şikayet var web'de ama bende tam hatırlamıyorum yalan bilgi vermek istememdavalık oldular mı bari