hocam benim de bu şirkettlw ilgili açtığım bircok forum var suanda kullandığım 3070ti sistemde 3070ti ekran kartımı asus hesabıma kayıt etmek istediğimde kayıtlı cıktı hafif bir coilwhine vardı, coil whine sesini ben duyuyordum sistemi tam 2 kere ekran kartımı değiştirmeleri için yolladım ama nafile boş cevaplar ile aynı şekilde geri yolladılar , ve onlardan aldığım ASUS VG27AQ1A monitörü tam 3 kez değişime yolladım her defasında ölü pikselli geldi en sonunda iade verdiler elden monitör almka için vatana gitmiştim, vatanda tanıdık bir çalışana ardarda sıfır üründe ölü piksel nasıl oluyor diye sorduğumda ise “ölü pikselli monitörlerin, coil whineli ekran kartlarının sana denk gelmesi pek şans eseri değil, gaminggen sitesinin sahibi bizim eski patronumuz dedi, vatanda çalışmayı bırakıp kendi işini kurmuş o site ise gaminggen oldugunu söylemişti, hatalı,sorunlu, değişim ürünlerini toplayıp, sıfır gibi jelatinleyerek/paketleyerek indirim adı altında satıyorlar demişti, birdaha o siteye asla bulaşmadım, yazdıklarımı okuyanlara içtenlikle uzak durmalarını öneririm