Neler Yeni

Gaming.gen.tr rezilliği

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ellsy

80+ Bronze
Adam hala hayal aleminden çıkamadı dostum sen hala birşeyleri anlamakta güçlük çekiyorsun sanırım burası pch forum değil sende mod değilsin burda hiçbir dediğinin hükmü yok yerinde olsam utanır bu konuya yorum bile atamazdım ağzından 3 kelime cümle çıkamıyor ona gülüyorum
Kanka 20 yaşında adamsın uğraştığın şeylere bak buraya yazana kadar git şikayet et ama olur mu GAMİNG GEN REZILLIGI

Livaković

80+ Silver
Kanka 20 yaşında adamsın uğraştığın şeylere bak buraya yazana kadar git şikayet et ama olur mu GAMİNG GEN REZILLIGI
Hayırdir işinemi gelmedi sponsorların paramı vermiyorlar konuyu açmam çokmu canını sıktı 🤣🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen ve senin gibiler kudursun diye bu konu var olacak oluyorda işte devam et sen devam ettikcr konu etkileşim kazanıyor haberim olsunda 🤣🤣

Ellsy

80+ Bronze
Hayırdir işinemi gelmedi sponsorların paramı vermiyorlar konuyu açmam çokmu canını sıktı 🤣🤣

Sen ve senin gibiler kudursun diye bu konu var olacak oluyorda işte devam et sen devam ettikcr konu etkileşim kazanıyor haberim olsunda 🤣🤣
Tmm kazansın kanka millet böyle şeyleri itibar etmiyeceginu biliyor

Livaković

80+ Silver
Konuya etkileşim kazandırıp bu rezilliği insanların dahada görmesine sebep oluyor bunu düşünemeyecek kadar aciz bir insansın senin yazdıklarına kimse inanmıyor haberin olsun senin yazman firmaya 1 müşteri daha kaybettiriyor haberin olsun az daha kendini rezil et devam et et et sen böyle yazmaya devam et kendin kaybediyorsun ben hiçbirşey kaybetmiyorum.

PATLADIM HSSHSHAJDHSJSJDUSKSHDUAKFHSI O yüzdenmi sen hariç konudaki herkes beni destekliyor?

D.a moderatörleri konuyu okuyorlar güzel kardeşim adamlarda biliyor kimin haklı olduğunu ve diğer insanlarında bu rezilliği görmesini istiyor abdullah abi para için firmaları övmez bunuda bir yere yaz anladınmı kapiş?

Şimdi dahada şaklananlık şebeklik yapmadan lütfen daha fazla konuya yazma gerçekten çok güldürüyorsun gece gece 🤣🤣

Ellsy

80+ Bronze
Konuya etkileşim kazandırıp bu rezilliği insanların dahada görmesine sebep oluyor bunu düşünemeyecek kadar aciz bir insansın senin yazdıklarına kimse inanmıyor haberin olsun senin yazman firmaya 1 müşteri daha kaybettiriyor haberin olsun az daha kendini rezil et devam et et et sen böyle yazmaya devam et kendin kaybediyorsun ben hiçbirşey kaybetmiyorum.

PATLADIM HSSHSHAJDHSJSJDUSKSHDUAKFHSI O yüzdenmi sen hariç konudaki herkes beni destekliyor?

D.a moderatörleri konuyu okuyorlar güzel kardeşim adamlarda biliyor kimin haklı olduğunu ve diğer insanlarında bu rezilliği görmesini istiyor abdullah abi para için firmaları övmez bunuda bir yere yaz anladınmı kapiş?

Şimdi dahada şaklananlık şebeklik yapmadan lütfen daha fazla konuya yazma gerçekten çok güldürüyorsun gece gece 🤣🤣
Ok bro ok keşke seni yüz yüze görsem

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Faysal
Gaming.gen.tr firmasından geçen hafta perşembe günü Asus işlemci soğutucusu sipariş ettim. Ürünün cumartesi günü dağıtıma çıktığının haberini aldık Ürün geldikten sonra hevesle kutuyu açalım derken; ürünün içindeki poşetlerdeki vidalar eksik, ürünün ambalajları yok, kutusu açılmış deforme olmuş ve en önemliside sıvı soğutmanın işlemciye yapıştırılacağı yerde termal macun izleri mevcuttu Ayıplı bir ürünü tarafımıza sattılar. Kendilerini ilk iş günü Cebrail Beyi aradım ve: "14 gün içerisinde iade/değişim yapıyordunuz, ben değişim istiyorum" dedim. Durumu güzelce anlattım kendilerine. O da güzel bir dille: "Evet yaparız" demişti. Servisi araya sokmadan ben de mutlu mutlu yeni ürünüm hemen gelecek diye sevinmişken, bugün 1 Ekim günü bu yaptıkları rezillikten sonra "Hesabıma bari bir kupon tanımlayın zamanıma kayıp olacak" diye aramışken telefona Servet Bey çıktı konu hakkında görüşmeye başladık. Servet Beye ben baştan sona tekrar durumu anlattım ve ürünün kullanılmış şekilde tarafıma ulaştığını ilettim. Hesabıma bir kupon tanımlamalarını istedim. Değişim yapmaları yasal süreçti ama kupon satıcının inisiyatifine bağlıydı. Ben rica ettim tabii ki direkt "hesabıma kupon verin" demedim fakat bir anda Servet Bey: "Kupon tanımlanmayacak ve ürününüz servise gidecek" dedi. Dedim "Ne demek servise gidecek? Ürün servise giderse servis üründe ayıp yok diyecek ve iade almayacaklar."Dolaylı yoldan iade almayacaklarını" belirtiyorlar. ürünün bazı yerlerinde hasarlar da mevcut. "Kargocu yapmış olabilir" diyeceksiniz ama ürünün paketlemesi bile bir insan eliyle tekrar paketlendiği bariz gözüken bir durum var ortada. Kendileri bu şekilde tarafımıza sattıkları ürünün ayıbını kabul etmiyor ve hala ürünün sıfır olduğunu pişkin pişkin savunuyorlar. Ürün şu an elimde kutusu hazır yarın taraflarına kargolayacağım fakat bu yaptıklarının yanına kar kalmaması adına tüm forumlarda, her yerde şikayetimi oluşturuyorum. Ekstra olarak ürün kendilerine ulaştıktan sonra servise göndermeye kalkarlarsa THH'ne (Tüketici Hakem Heyeti) gideceğimi bildirdim. Şu anlık forumlarda, her yerde rezil edeceğim bu insanları ki insanlar da görsün bunlar nasıl insanlar. "gaming gen TR rezil bir firma" diyorlardı haklılarmış. Şu an paramı hem vermiyorlar hem de yeni ürün göndermeyeceklerini belirtiyorlar. Aşağıda yaptıkları rezilliğin kaydı da mevcuttur. Aşağıda link olarak paylaştığım videoda sattıkları ürünün hali mevcuttur

Dostum öncelikle geçmiş olsun ben asla o sitelerden alışveriş yapmam Hepsiburada Trendyol tercih ederim ama favorim Amazon'dur 2 lira fazla verip güvenilir yerlerden alışveriş yapın ki bir sorunla karşılaştığınızda satıcı sizi pişman etmesin

Ellsy

80+ Bronze

Kimse para için firma övmuyor merak etme Abdullah abiyi senden iyi tanıyorum

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Hayır anlamadığım, mağdur olan mağduriyetini belirtmiş, aksi yorum veya eleştirebilirsiniz, belki siz şanslısınız iyi parçaları almışsınız belki o şanssızdır burada bu yüzden kavga etmek yersiz, indirimi bulduğum yerden alıyorum, istediğim şekilde iade ediyorum, amazon kulaklığa hijyen ürünü kardeşim dedi, ben de etil alkolle sterilize edip mor ışık tutup videoya aldım, iade kabul etmezlerse videoyu atıp temizliğinde sorun yok %100 hijyenik diyecektim ama adamlar açıklamayı pnc değil de anc olarak yazdıklarından ötürü hatayı kabul edip iadeyi aldı.

Kutuyu açarken kargonun sıkıntılı olduğuna dair sizi şüphelendiren bir şey mi oldu yoksa değerli belki bir sıkıntı çıkar diye mi video çektiniz?
Açıkcası geçen bir ürün söylemiştim yurtiçi kargo ile geldi balon koruma köşelerinden sürtünme sebebiyle yırtılmıştı, sonra arkadaşın ekran kartı geldi bi baktm yurtiçi kargo, dedim ki dostum benim sjcam telefon hepsini standa koy farkı açılardan al, bi açtık kutunun içini ekran kartının antistatik jelatini yırtılmış, koruma straforlarında koca bir ekran kartının metal izi var, strafor yırtılsaydı direkt değişime gidecekti
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sonuç olarak burada bir insan mağdur, haliyle mağduriyeti için kod istemesi de absürt kaçmaz, birilerini aşağıya çekmek veya bir seviyeye pofpoflamak sizin seviyenizi ortaya koyar bunu unutmayalım :)

Livaković

80+ Silver
Kimse para için firma övmuyor merak etme Abdullah abiyi senden iyi tanıyorum
Senin kimseyi tanıdığın yok dostum tek yaptığın insanların sinirini bozmak.

Hayır anlamadığım, mağdur olan mağduriyetini belirtmiş, aksi yorum veya eleştirebilirsiniz, belki siz şanslısınız iyi parçaları almışsınız belki o şanssızdır burada bu yüzden kavga etmek yersiz, indirimi bulduğum yerden alıyorum, istediğim şekilde iade ediyorum, amazon kulaklığa hijyen ürünü kardeşim dedi, ben de etil alkolle sterilize edip mor ışık tutup videoya aldım, iade kabul etmezlerse videoyu atıp temizliğinde sorun yok %100 hijyenik diyecektim ama adamlar açıklamayı pnc değil de anc olarak yazdıklarından ötürü hatayı kabul edip iadeyi aldı.

Açıkcası geçen bir ürün söylemiştim yurtiçi kargo ile geldi balon koruma köşelerinden sürtünme sebebiyle yırtılmıştı, sonra arkadaşın ekran kartı geldi bi baktm yurtiçi kargo, dedim ki dostum benim sjcam telefon hepsini standa koy farkı açılardan al, bi açtık kutunun içini ekran kartının antistatik jelatini yırtılmış, koruma straforlarında koca bir ekran kartının metal izi var, strafor yırtılsaydı direkt değişime gidecekti
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sonuç olarak burada bir insan mağdur, haliyle mağduriyeti için kod istemesi de absürt kaçmaz, birilerini aşağıya çekmek veya bir seviyeye pofpoflamak sizin seviyenizi ortaya koyar bunu unutmayalım :)
Hocam üstteki arkadaşın kendini nasıl rezil ettiğini sizde okuyun buyrun lütfen adam gaming geni rezil etme diye içten içe 🤣🤣bağırıyor resmen

Dostum öncelikle geçmiş olsun ben asla o sitelerden alışveriş yapmam Hepsiburada Trendyol tercih ederim ama favorim Amazon'dur 2 lira fazla verip güvenilir yerlerden alışveriş yapın ki bir sorunla karşılaştığınızda satıcı sizi pişman etmesin
Hocam zaten bu konulardan sonra iade almasalardı daha ironik olurdu iademi aldım dahada adımımı atmam sözde 100de 100 müşter memnuniyeti var

Ellsy

80+ Bronze
Senin kimseyi tanıdığın yok dostum tek yaptığın insanların sinirini bozmak.

Hocam üstteki arkadaşın kendini nasıl rezil ettiğini sizde okuyun buyrun lütfen adam gaming geni rezil etme diye içten içe 🤣🤣bağırıyor resmen

Hocam zaten bu konulardan sonra iade almasalardı daha ironik olurdu iademi aldım dahada adımımı atmam sözde 100de 100 müşter memnuniyeti var
Hyr gayet tanıyorum senin amacın bis sallamak

Livaković

80+ Silver
Normalde zaten iade alındı diye bir mesaj yazdım uzun ama forumlarda rezilliklerini anlattıktan sonra iade aldıklarını ve tavsiye etmediğimi belirtincr sahuraka arkadaşın sponsorluk gidecek diye bi tarafları tutuşunca pch forumda durduramayınca atladı buraya geldi her forumda kendini rezil ediyor diğer forumda techonopat olur herhalde 🤣🤣

Ellsy

80+ Bronze
Normalde zaten iade alındı diye bir mesaj yazdım uzun ama forumlarda rezilliklerini anlattıktan sonra iade aldıklarını ve tavsiye etmediğimi belirtincr sahuraka arkadaşın sponsorluk gidecek diye bi tarafları tutuşunca pch forumda durduramayınca atladı buraya geldi her forumda kendini rezil ediyor diğer forumda techonopat olur herhalde 🤣🤣
Aynen öyle kanka keşke bana sponsorluk verseler ya bu şartlarda geçinmek zor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom