Hayır anlamadığım, mağdur olan mağduriyetini belirtmiş, aksi yorum veya eleştirebilirsiniz, belki siz şanslısınız iyi parçaları almışsınız belki o şanssızdır burada bu yüzden kavga etmek yersiz, indirimi bulduğum yerden alıyorum, istediğim şekilde iade ediyorum, amazon kulaklığa hijyen ürünü kardeşim dedi, ben de etil alkolle sterilize edip mor ışık tutup videoya aldım, iade kabul etmezlerse videoyu atıp temizliğinde sorun yok %100 hijyenik diyecektim ama adamlar açıklamayı pnc değil de anc olarak yazdıklarından ötürü hatayı kabul edip iadeyi aldı.
Açıkcası geçen bir ürün söylemiştim yurtiçi kargo ile geldi balon koruma köşelerinden sürtünme sebebiyle yırtılmıştı, sonra arkadaşın ekran kartı geldi bi baktm yurtiçi kargo, dedim ki dostum benim sjcam telefon hepsini standa koy farkı açılardan al, bi açtık kutunun içini ekran kartının antistatik jelatini yırtılmış, koruma straforlarında koca bir ekran kartının metal izi var, strafor yırtılsaydı direkt değişime gidecekti
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Sonuç olarak burada bir insan mağdur, haliyle mağduriyeti için kod istemesi de absürt kaçmaz, birilerini aşağıya çekmek veya bir seviyeye pofpoflamak sizin seviyenizi ortaya koyar bunu unutmayalım