Ortada bişey yokken, direkt mal kelimesiyle hakaret eden, bu beyni küçük embesilleri forumdan uzaklaştıralım admin. Forumun kalitesini koruyalım.Bilader sen malmısın ? yada yaşın kaç asgari ücret / dolar yapıp diğer yıllarla kıyasla bakalım ona göre iyi veya kötü dersin en düşük memur maşı şuan 36 ke adam 2 ay taksitle alabiliyor şuan
Ortada bişey yokken mi ? zaten orda o kelimeyi kulanmam saçma olmuş dedim konunun devamında. Arkadaşta bunun üzerine cidden çok medeni cevaplar verdi saolsun. sana gelirse aynısını sen yapıyorsun, ortada bişey var benim sevdiğim bir insanın ismiyle dalga geçmesi hoşuma gitmedi ve insan olarak sinirlendim ve gıyabında özür maiyetinde saçma kullanmışım dedim peki sen Senin çok sevdiğin bir devlet görevlisine ben böyle şeyler desem ne derdin çok merak ediyorum hatta öyle spesifik bir adama laf ederim ki burda bana dediğini bırakmazdın sanırım.Ortada bişey yokken, direkt mal kelimesiyle hakaret eden, bu beyni küçük embesilleri forumdan uzaklaştıralım admin. Forumun kalitesini koruyalım.
Kira 20k alıyorum hemen hocam XDTabii bunu yaparken Gerekli giderleride hesapla.
Olm ne otizmli adamsın ya akpli olduğundan belli zaten kafanın değişik çalıştığı adamlar yurt dışında aynı sistemi 1000 birimi alıyor biz burda o sistemi 40000 birime alıyorum enfilasyon zaten fırlamış ne anlatıyorsun senErdoğan bu ülkenin başına geçtiğinde Almanyayı gibi ekonomiy sahip bir ülkeyi almadı yolların köprülerin döküldüğü evlere elektrik su gitmediği giden yerlerinde haftada 3 4 kere gelip gittiği zamanda devir aldı hatta kemal sunal diyor ki o diyorsa akan sular durur diye aslında ÇOK büyük bir gaf yapılıyor o zamanda adamlar uzaya çıkarken biz ülkemizde hala suyu evlere taşıma problemini yaşıyoruz anladın mı şimdiAmerikan asgari ücreti Türkiye'nin 16 katı
Dünya Bankası tarafından, asgari ücret konusunda yapılan bir araştırma, Türkiye'de asgari ücretin Amerika ve Avrupa karşısındaki durumunu ortaya koydu....www.hurriyet.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
a haber izlmeye devam mı sünger kafaUlan tamam işte tayyip zamanında o sıfırlar gelmedi tayyibe kadar 6 tane sıfır eklendi dolara 1 dolar 10 lira 20 50 100 1000 2000 50.000 100.000 1.000.000 oldu delimsin bilader sen harbiden tartışamam senle bu denli cahillik beni aşıyor bak rahatına sen boşver bunları tayyip eğhh eğhh kötü biri evet
4070 İNİ ALDIMo kadar para verip galax kart almak istemezdim
render ve yapay zeka ağırlıklı olduğundan, 7800x3D işlemci daha mantıklı olacaktır. Ekran kartı imkan dahilindeyse 4070ti süper değil de düz 4080 olabilir. Bütçe varsa ^^ en azından 4080 olmalı YTD4080 super + ryzen 5 7500f mi daha mantıklı yoksa ryzen 7 78003dx + rtx 4070 ti super mi ? Bilgisayar Oyun render ve yapay zeka alanında kulanılacaktır.