gaming gen tr sipariş iptali

yigithandeniz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
367

sabah konudaki psu aldım az önce aradılar fiyatlandırmada hata olduğunu söylediler iptal edeceğiz dediler ürünü istiyorum dedim gaming gen tr personeli siz uğraşırsınız başınız ağrır tarzında cümle kurdu ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz

sabah konudaki psu aldım az önce aradılar fiyatlandırmada hata olduğunu söylediler iptal edeceğiz dediler ürünü istiyorum dedim gaming gen tr personeli siz uğraşırsınız başınız ağrır tarzında cümle kurdu ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz
Ben alırken sorun yaşamadımda bunlar sapıtmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ses kaydı yoksa hicbisey yapamasin
Arama kaydı vardır ama

bana diyor ki ürünü değerinin altında satmak yasak benim sorunum mu bu arkadaşlar fiyatlandırmada hata yapıldıysa

gaming gen mahalle bilgisayarcısının firma olmuş halidir. daha önce bence çok uğraştım 2020 de felan. mümkünse uzak durulmalı bu firmadan.

arıyorum telefonu açıp hemen kapatıyorlar şu an :D
Fiyatı kaça düşmüştü hocam ?
Öncelikle THH ye vermeniz durumunda iletişime geçtiğiniz telefon numarasını şikayetinize mutlaka ekleyin. Siz arasanız bile ses kayıtları size verilmez ama eğer kayıt altına alınan bir sistemleri varsa THH tarafından bu talep ediliyor ve firmanın kaydı atması gerekiyor. Telefonla görüştüğünüz gün ve saati not alıp o şekilde yazmanızı tavsiye ediyorum. Şu an güncel fiyatıyla arasında uçurum yoksa THH sizi haklı bulacaktır.

Fiyatı kaça düşmüştü hocam ?
Öncelikle THH ye vermeniz durumunda iletişime geçtiğiniz telefon numarasını şikayetinize mutlaka ekleyin. Siz arasanız bile ses kayıtları size verilmez ama eğer kayıt altına alınan bir sistemleri varsa THH tarafından bu talep ediliyor ve firmanın kaydı atması gerekiyor. Telefonla görüştüğünüz gün ve saati not alıp o şekilde yazmanızı tavsiye ediyorum. Şu an güncel fiyatıyla arasında uçurum yoksa THH sizi haklı bulacaktır.
arada 700 TL fiyat farkı var birkaç saatlik değişim bu

arada 700 TL fiyat farkı var birkaç saatlik değişim bu
Bu olayın 2. yüzü var ama muhtemelen o kısma geçmeyecektir çünkü aşırı bir fark göremedim (indirimlerde oluyor sonuçta bu denli rakamlar)

THH sizi haklı bulur fakat gaming mahkemeye taşır ve kazanırsa tüm mahkeme masraflarını ödeme yükümlülüğünü üstlenmiş oluyorsunuz.
Karar sizin :)

Tüm konuşmalara operatör sistemleri tarafından kayıt altına alınmak zorunda. Fiyat konusuna gelirsek burdan bir şey çıkmayabilir. Firmaların dljital ortamda sistem hatası veya bireysel hata için cayma bedelleri bulunuyor. Galiba satış sözleşmesinde olması gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,378
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri