Neler Yeni

gaming gen tr sipariş iptali

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz

sabah konudaki psu aldım az önce aradılar fiyatlandırmada hata olduğunu söylediler iptal edeceğiz dediler ürünü istiyorum dedim gaming gen tr personeli siz uğraşırsınız başınız ağrır tarzında cümle kurdu ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz

Gözlemci⚔️

80+ Bronze

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir

sabah konudaki psu aldım az önce aradılar fiyatlandırmada hata olduğunu söylediler iptal edeceğiz dediler ürünü istiyorum dedim gaming gen tr personeli siz uğraşırsınız başınız ağrır tarzında cümle kurdu ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz
Ben alırken sorun yaşamadımda bunlar sapıtmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ses kaydı yoksa hicbisey yapamasin
Arama kaydı vardır ama

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Boyle ukalaca cevap verdikleri için istemeye devam et iptal ettirme.

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bana diyor ki ürünü değerinin altında satmak yasak benim sorunum mu bu arkadaşlar fiyatlandırmada hata yapıldıysa

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
gaming gen mahalle bilgisayarcısının firma olmuş halidir. daha önce bence çok uğraştım 2020 de felan. mümkünse uzak durulmalı bu firmadan.

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
arıyorum telefonu açıp hemen kapatıyorlar şu an :D
Fiyatı kaça düşmüştü hocam ?
Öncelikle THH ye vermeniz durumunda iletişime geçtiğiniz telefon numarasını şikayetinize mutlaka ekleyin. Siz arasanız bile ses kayıtları size verilmez ama eğer kayıt altına alınan bir sistemleri varsa THH tarafından bu talep ediliyor ve firmanın kaydı atması gerekiyor. Telefonla görüştüğünüz gün ve saati not alıp o şekilde yazmanızı tavsiye ediyorum. Şu an güncel fiyatıyla arasında uçurum yoksa THH sizi haklı bulacaktır.

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
Fiyatı kaça düşmüştü hocam ?
Öncelikle THH ye vermeniz durumunda iletişime geçtiğiniz telefon numarasını şikayetinize mutlaka ekleyin. Siz arasanız bile ses kayıtları size verilmez ama eğer kayıt altına alınan bir sistemleri varsa THH tarafından bu talep ediliyor ve firmanın kaydı atması gerekiyor. Telefonla görüştüğünüz gün ve saati not alıp o şekilde yazmanızı tavsiye ediyorum. Şu an güncel fiyatıyla arasında uçurum yoksa THH sizi haklı bulacaktır.
arada 700 TL fiyat farkı var birkaç saatlik değişim bu

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
arada 700 TL fiyat farkı var birkaç saatlik değişim bu
Bu olayın 2. yüzü var ama muhtemelen o kısma geçmeyecektir çünkü aşırı bir fark göremedim (indirimlerde oluyor sonuçta bu denli rakamlar)

THH sizi haklı bulur fakat gaming mahkemeye taşır ve kazanırsa tüm mahkeme masraflarını ödeme yükümlülüğünü üstlenmiş oluyorsunuz.
Karar sizin :)

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın
Tüm konuşmalara operatör sistemleri tarafından kayıt altına alınmak zorunda. Fiyat konusuna gelirsek burdan bir şey çıkmayabilir. Firmaların dljital ortamda sistem hatası veya bireysel hata için cayma bedelleri bulunuyor. Galiba satış sözleşmesinde olması gerek.

Top Bottom