Neler Yeni

Gaming.gen.tr'den sistem alınır mı

euro

80+ Bronze
driverlar yükleniyor şuanki en güvenilir site trdeki ramlar tam 3200mhzde çalışıyordu kablolama mükemmel denebilir 2 haftada geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

gülesim geldi.

bende bios güncel geldi anakart yeni olabilir ama
Youtubeda bir videoda çok gömdüler siteyi burdada aynı sorun yaşayanda var yaşamayanda var. Gaming.gen.tr'yi tercih edeceğim bakalım neler olacak

Reav

80+ Silver
Youtubeda bir videoda çok gömdüler siteyi burdada aynı sorun yaşayanda var yaşamayanda var. Gaming.gen.tr'yi tercih edeceğim bakalım neler olacak
alabilirsin ben çok memnun kaldım

Kısa zamanda alacağım ama aklıma takılan sorular var:

Kargo tahmini kaç günde gelir? (Gaziantep)

Kablolama nasıl?

Müşteri Hizmetleri nasıl? Sorun yaşarsam muhattap bulabilecek miyim?

BIOS Güncellemesi yapılıyor mu?

BIOS ayarları en iyi performans için yapılıyor mu?

Driverlar yükleniyor mu?

Bütün parçalara ayrı ayrı test yapıyorlar mı?

Satın alıp deneyimleyen arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum teşekkürler
3 kez aradım her seferinde 1 dakikada telefon açıldı cevap verildid.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Emre Altun
2 ay önce aldım. Pc siparişin 4. Gününde kapımdaydı. Kablolama düzgündü. Driverların hepsi kurulu değildi siz kuruyorsunuz. Bios kendim güncelledim. Kasayı aldıktan sonra 3-4 defa bir konu için aradım hepsinde 1 dakika içinde actılar. Alabilirsin.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
2 ay önce aldım. Pc siparişin 4. Gününde kapımdaydı. Kablolama düzgündü. Driverların hepsi kurulu değildi siz kuruyorsunuz. Bios kendim güncelledim. Kasayı aldıktan sonra 3-4 defa bir konu için aradım hepsinde 1 dakika içinde actılar. Alabilirsin.
Bende 1 saat önce bir sistem siparişi verdim hocam da merakımdan soruyorum ne için aradınız acaba?

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu
alabilirsin ben çok memnun kaldım

3 kez aradım her seferinde 1 dakikada telefon açıldı cevap verildid.
ben 30 dk bekledim telefonun açılmasını

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Emre Altun
Bende 1 saat önce bir sistem siparişi verdim hocam da merakımdan soruyorum ne için aradınız acaba?
Ekran kartında sorun olduğunu dusundum ancak sorun değilmiş. 4060ti vardı. Ekran karti kullanimi dusuktu bazi oyunlarda. Hatta kasayı komple gönderdim. Kendi servislerinde kontrol ettiler. Tekrar bana kargoladilar. Süreç iyiydi. Bilgilendirme yapildi vs. İyi şirket.

Hangi sistemi verdiniz hayirli olsun.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
Ekran kartında sorun olduğunu dusundum ancak sorun değilmiş. 4060ti vardı. Ekran karti kullanimi dusuktu bazi oyunlarda. Hatta kasayı komple gönderdim. Kendi servislerinde kontrol ettiler. Tekrar bana kargoladilar. Süreç iyiydi. Bilgilendirme yapildi vs. İyi şirket.

Hangi sistemi verdiniz hayirli olsun.
Teşekkürler hocam, asus tuf 3060ti 3 fanlı olan model ve 5600 işlemcili bir sistem aldım. Bakalım ne kadar zamanda bana ulaşacak.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Emre Altun
Teşekkürler hocam, asus tuf 3060ti 3 fanlı olan model ve 5600 işlemcili bir sistem aldım. Bakalım ne kadar zamanda bana ulaşacak.
5600 90 dereceleri gören bir işlemci şimdiden bir tane hava soğutucu al. Ne kadar verdin

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
5600 90 dereceleri gören bir işlemci şimdiden bir tane hava soğutucu al. Ne kadar verdin
Sistem kendisi 22k ama krediyle aldığım için biraz daha arttı fiyatı. Normalde 4060ti alacaktım ama vrami az olduğu için ve ilerleyen zamanlarda bu aldığımın üstüne koyarak ilerleyeceğim için gerek duymadım 4060 ya da 4060ti a. Ayrıca çok sıkıştırmak istemedim kendimi.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Emre Altun
Sistem kendisi 22k ama krediyle aldığım için biraz daha arttı fiyatı. Normalde 4060ti alacaktım ama vrami az olduğu için ve ilerleyen zamanlarda bu aldığımın üstüne koyarak ilerleyeceğim için gerek duymadım 4060 ya da 4060ti a. Ayrıca çok sıkıştırmak istemedim kendimi.
Evet kredi ile pahalı olmuş biraz. O fiyata bence 4060 lı sistem kovala bence

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
Evet kredi ile pahalı olmuş biraz. O fiyata bence 4060 lı sistem kovala bence
4060 seçeneklerim arasındaydı da gerek duymadım ya, dediğim gibi ilerleyen zamanlarda bunun üstüne koyarak 2. Bir sistem yapıp 3060ti lı olanı kardeşime bırakmayı düşünüyorum.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Metehan
1 sene öncesinde almıştım. Mağazadan kendim teslim aldım. Testleri yapılmıştı. Kablolaması mükemmele yakındı. İlgi alaka hoşuma gitti. Deneme windows sürümü ile geliyor. Sadece hoşuma gitmeyen tek kısım kredi kartına vade ile taksit oldu. Onun dışında memnun kaldığım bir alışveriş oldu diyebilirim.

Top Bottom