Gaming Koltuk Ne Alabilirim

xSparkua.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,046
arkadaslar merhaba 10-15k arasına gaming koltuk önerir misiniz 5 yıldır toplam 2 hawk degistirdim hepsinde vida kırılması yasadım belli süre sonra kamp sandalyesi bile olur ama hawk önermezseniz sevinirim

xdrive 15li plus hocam 9000e alırsın amazondan indirimle bence fiyatına göre çok iyi
ben daha ucuza almıştım ama genede değer bu fiyat

xdrive 15li plus hocam 9000e alırsın amazondan indirimle bence fiyatına göre çok iyi
eyw hocam toryum ve ya 15li almayı düsünüyordum valla muhtemelen bunu alıcam gibi ya herhangi bir kronik problem yasadınız mı

eyw hocam toryum ve ya 15li almayı düsünüyordum valla muhtemelen bunu alıcam gibi ya herhangi bir kronik problem yasadınız mı
Erken gıcırdama yapıyor yağlama ile çözersin birkaç aydır kullanıyorum onun dışında büyük bir problem yaşamadım şuan hocam

Toryum ve 15`li XDrive`ın giriş seviye koltukları, iyi değiller. XDrive da Atak, Fırtına öneririm. Toryum, 15`li, Hira, Anka benden uzak olsun.

15 li plus aldım ve asla ama asla memnun kalmadım. Beton gibi sert, bel desteği çıkartıldığı zaman dümdüz tahtaya dayanıyormuşsun gibi bir hissiyatı var asla ergonomik değil, bel desteği varken ise koltuk kısmı çok küçük kalıyor, bacaklar çok dışarıda kaldığı için de kişiyi aşağı kaydırıyor ve kuyruk sokumuna fena halde ağrı yapıyordu. İade ettim de kurtuldum. Gidip amazondan 4700 e ofis koltuğu aldım ve çok memnunum. Daha önce de ofis koltuğu kullandım 10 sene ve hiç şikayetim olmadı.

15 li plus aldım ve asla ama asla memnun kalmadım. Beton gibi sert, bel desteği çıkartıldığı zaman dümdüz tahtaya dayanıyormuşsun gibi bir hissiyatı var asla ergonomik değil, bel desteği varken ise koltuk kısmı çok küçük kalıyor, bacaklar çok dışarıda kaldığı için de kişiyi aşağı kaydırıyor ve kuyruk sokumuna fena halde ağrı yapıyordu. İade ettim de kurtuldum. Gidip amazondan 4700 e ofis koltuğu aldım ve çok memnunum. Daha önce de ofis koltuğu kullandım 10 sene ve hiç şikayetim olmadı.
Linkini atma şansınız var mı hocam bu bütçelerde bir ofis koltuğu arıyorum

Titanseat son zamanlarda herkes öneriyor

Anka modelinde kılıf kaplamadan şikayet görmüştüm ben
Kılıf kaplama derken koltuğun kumaşından mı bahsediyorsun hocam. Eğer ondan bahsediyorsan gerçi neresi olursa olsun ben hiçbir sıkıntı yaşamadım 1 seneden fazla süredir kullanıyorum hala taş gibi

Kılıf kaplama derken koltuğun kumaşından mı bahsediyorsun hocam. Eğer ondan bahsediyorsan gerçi neresi olursa olsun ben hiçbir sıkıntı yaşamadım 1 seneden fazla süredir kullanıyorum hala taş gibi
Terleme yapıyormuş öyle yazmışlardı.

Terleme yapıyormuş öyle yazmışlardı.
Ben yazın en sıcak zamanlarında çok uzun süre oturduğumda belki bir kaç kere yaşamışımdır bu zamana kadar. Onuda zaten yaşamayacağın koltuk yok içinde havalandırma fanı olmadığına göre mecbur terlicek sonuçta sen o sıcaklarda sırtını yaslamasan bile kendi kendine terliyorsun. Bide bu kumaş koltuk yani teri daha az hissedersin ama deri koltuk daha çok terletir üstüne bide yakar muhtemelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,218,398
Üyeler
197,450
Son üye
asdasdasds
Geri