Monster pusat 7.1 surround lite gaming kulaklık alıcaktım sizce fazla güç tüketir mi ?aux girişli kulaklıksa eğer fazla güç tüketmez o dediğin 100w'ları anca güçlü baslı hoporlörler yüksek seslerde tüketir
Yani hocam genellikle kulaklık alırken kaç watt tükettiğine bakmayız ama kulaklık alsanda almasanda sistemi bu psu ile kullanmak sağlıklı değilMonster pusat 7.1 surround lite gaming kulaklık alıcaktım sizce fazla güç tüketir mi ?
Normalde bende bakmam ama İnternette Max 100 watt yazısını görünce bir şüpheye düştüm bu sefer bile bile alırsam param boşa da gidebilir. O yüzden sormak istedim. Sistemim düşük bir sistem zaten sadece kulaklık için yeter mi bilmiyorum.Yani hocam genellikle kulaklık alırken kaç watt tükettiğine bakmayız ama kulaklık alsanda almasanda sistemi bu psu ile kullanmak sağlıklı değil
Teşekkürler.bağlantı tipine baktım usb yazıyor sorun olmaz yani
Bu konuda pek bir bilgim yok o yüzden buraya yazmak istedim. PSU için bütçem yok şu anlık. zaten ileride laptop alicam idareten alıyorum.Usb port üzerinden 100W tüketebileceğini zannetmiyorum. Daha doğrusu bir kulaklığın o kadar güç tüketeceğini zannetmiyorum fakat sizin en nihayetinde kulaklığın yanında bir psu da almanız yararınıza olacaktır.