Neler Yeni

Gaming kulaklık kaç watt tüketir

onedayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay
Selam arkadaşlar, ben yeni Gaming kulaklık alacaktım fakat sistemim 300W. 275W kullanılıyor. Alacağım kulaklık Max 100W güç tüketiyormuş. Bir sıkıntı yaratır mı?

Hetemele

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Sinan YILDIRIM
aux girişli kulaklıksa eğer fazla güç tüketmez o dediğin 100w'ları anca güçlü baslı hoporlörler yüksek seslerde tüketir

onedayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aux girişli kulaklıksa eğer fazla güç tüketmez o dediğin 100w'ları anca güçlü baslı hoporlörler yüksek seslerde tüketir
Monster pusat 7.1 surround lite gaming kulaklık alıcaktım sizce fazla güç tüketir mi ?

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Eren Bilal Cihan
Monster pusat 7.1 surround lite gaming kulaklık alıcaktım sizce fazla güç tüketir mi ?
Yani hocam genellikle kulaklık alırken kaç watt tükettiğine bakmayız ama kulaklık alsanda almasanda sistemi bu psu ile kullanmak sağlıklı değil

Hetemele

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Sinan YILDIRIM
bağlantı tipine baktım usb yazıyor sorun olmaz yani

onedayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani hocam genellikle kulaklık alırken kaç watt tükettiğine bakmayız ama kulaklık alsanda almasanda sistemi bu psu ile kullanmak sağlıklı değil
Normalde bende bakmam ama İnternette Max 100 watt yazısını görünce bir şüpheye düştüm bu sefer bile bile alırsam param boşa da gidebilir. O yüzden sormak istedim. Sistemim düşük bir sistem zaten sadece kulaklık için yeter mi bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bağlantı tipine baktım usb yazıyor sorun olmaz yani
Teşekkürler.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Usb-A 2.5W 5VDC
Type-c 100W 20VDC destekler.

Ben bugüne kadar 100W kulaklık görmedim alacak olduğunuz ürünün marka modeli var mı?
Ya da link var mı?

Hetemele

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Sinan YILDIRIM
sitesinde 100W yazmıyor 100mW yazıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Usb port üzerinden 100W tüketebileceğini zannetmiyorum. Daha doğrusu bir kulaklığın o kadar güç tüketeceğini zannetmiyorum fakat sizin en nihayetinde kulaklığın yanında bir psu da almanız yararınıza olacaktır.

onedayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay
Usb port üzerinden 100W tüketebileceğini zannetmiyorum. Daha doğrusu bir kulaklığın o kadar güç tüketeceğini zannetmiyorum fakat sizin en nihayetinde kulaklığın yanında bir psu da almanız yararınıza olacaktır.
Bu konuda pek bir bilgim yok o yüzden buraya yazmak istedim. PSU için bütçem yok şu anlık. zaten ileride laptop alicam idareten alıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,150
Üyeler
165,936
Son üye
Cemals28
Top Bottom