Neler Yeni

Gaming kulaklık önerisi

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
S
Bütçe
2000
Yeni kasa dizdim onun için ekipmanları da artık yavaştan değiştiriyorum mouse zenith pro önermişlerdi aldım. Şimdi fps oyunları için fp bir kulaklık almayı düşünüyorum 2k civarı varsa fp önerilerinize açığım. kablolu kablosuz fark etmez (o civara bulunursa kablosuz daha tatlı olur). İleride ayrı olarak mikrofon alacağım. Alana kadar bu kulaklığı biraz kullanmam gerek o yüzden mikrofonu da idare edicek seviyede olması lazım.

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
S
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yok mu öneriniz

Usual1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Toprak Yüksel

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-12-28 150244.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-28 150244.png
    414.5 KB · Hit: 24

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Mesut Sarıkaya
Yeni kasa dizdim onun için ekipmanları da artık yavaştan değiştiriyorum mouse zenith pro önermişlerdi aldım. Şimdi fps oyunları için fp bir kulaklık almayı düşünüyorum 2k civarı varsa fp önerilerinize açığım. kablolu kablosuz fark etmez (o civara bulunursa kablosuz daha tatlı olur). İleride ayrı olarak mikrofon alacağım. Alana kadar bu kulaklığı biraz kullanmam gerek o yüzden mikrofonu da idare edicek seviyede olması lazım.
Bu kulakligin mic kalitesini bilmiyorum ama https://tr.aliexpress.com/item/1005007378962978.html?spm=a2g0o.cart.0.0.7a8a406a4A23vl&mp=1&pdp_ext_f={"cart2PdpParams":{"pdpBusinessMode":"retail"}}&gatewayAdapt=glo2tur bu kulakligin micli halini alabilirsiniz. Mic aldiginizda paranizi biriktirirsiniz trn t2 pro kablo ve moondrop dawn pro alip ses kalitenizi yukseltebilirsiniz.

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
S
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kulakligin mic kalitesini bilmiyorum ama https://tr.aliexpress.com/item/1005007378962978.html?spm=a2g0o.cart.0.0.7a8a406a4A23vl&mp=1&pdp_ext_f={"cart2PdpParams":{"pdpBusinessMode":"retail"}}&gatewayAdapt=glo2tur bu kulakligin micli halini alabilirsiniz. Mic aldiginizda paranizi biriktirirsiniz trn t2 pro kablo ve moondrop dawn pro alip ses kalitenizi yukseltebilirsiniz.
trn t2 pro kablo ve moondrop dawn pro ne oluyor tam olarak? kulaküstü kulaklık istiyorum belirtmeyi unutmuşum. mikrofon olarakta ilerde fifine düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu nasıl hocam
hocam bu nasıldır iyi mi

sizin attığınız link mi bi altındaki mi daha iyi hangisini almalıyım

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Alican ekinci
trn t2 pro kablo ve moondrop dawn pro ne oluyor tam olarak? kulaküstü kulaklık istiyorum belirtmeyi unutmuşum. mikrofon olarakta ilerde fifine düşünüyorum

hocam bu nasıldır iyi mi

senin attığın corsair daha iyidir bence.ben wirelles kulaklık arıyorsun sandım 2000 bütçeye de havit bulabildim.

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
S
Son düzenleme:

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Mesut Sarıkaya

hocam bu nasıldır iyi mi

dawn pro ses karti trn t2 pro ise ses kalitesini yukselten bir kablo. yanlislarim varsa kusuruma bakmayin kulaklik konularinda yeniyim

Top Bottom