Neler Yeni

Gaming mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut
Bütçe
6500
Yaklaşık 3 sene önce logitech g pro x superlight aldım gayet memnun şekilde kullanıyordum fakat artık ömrünün sonuna geldi sağ ve sol clik bazen algılamıyor bazen çift basıyor yeni bir KABLOSUZ mouse için önerileriniz nedir logitech gibi kaliteli sensörü iyi tercihen hz seçeneği yüksek bir mouse arıyorum gravastar mercury m1 pro gördüm aklımda şuanlık o var ama delikli tasarım mouse daha önce hiç kullanmadığım ya da test etmediğim için biraz sorguluyorum.

Gurkanpiro

80+ Platinum
eger egzotik bişey aramıyorsan devam et gpx2 den biraz pahalanmış

frqn

80+
Delikli mouseun artısı yok, bir çok mouse denedim şuan Hitscan kullanıyorum, Shape i en iyi o oldu benim için, 8k ve 4k olayına da takılma,bu bütçede aklıma vancer akitsu geliyor o da güzel gibi, illaki delikli istiyorsan değerlendirebilirsin

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Yaklaşık 3 sene önce logitech g pro x superlight aldım gayet memnun şekilde kullanıyordum fakat artık ömrünün sonuna geldi sağ ve sol clik bazen algılamıyor bazen çift basıyor yeni bir KABLOSUZ mouse için önerileriniz nedir logitech gibi kaliteli sensörü iyi tercihen hz seçeneği yüksek bir mouse arıyorum gravastar mercury m1 pro gördüm aklımda şuanlık o var ama delikli tasarım mouse daha önce hiç kullanmadığım ya da test etmediğim için biraz sorguluyorum.
Razer viper v3 pro

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Furkan b
hocam eski g pro x satacakmısınız kaça bırakırsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Razer viper v3 pro
şuanda onu inceliyorum ama ajaxx attack shark modelinde şunu özelliklere yazmışlar " Sadece 0,25 ms'lik ultra düşük gecikme süresiyle, V3 PRO'nun 0,46 ms'sinden bile daha iyi performans gösterir " tabii o süreleri fark edebileceğimi iddia etmiyorum ama birisinin fiyatı 7k diğerinin 3k ama daha iyi olduğunu iddia ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam eski g pro x satacakmısınız kaça bırakırsınız
üründe arıza var tabii bunu belirttim 2.5k gibi bir fiyat düşünebilirim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,657
Üyeler
169,594
Son üye
zeıback
Top Bottom