Öneri Gaming mouse önerisi

Gayet iyi bir türkçeyle yazılmış o mesajlar.
Bilmiyom hariç :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Türkçeyi güzel kullanamayıp insanlara laf atmıyorum.
Seviyim, sevmiyim, bilmiyom, bahsediyosun. Burada Türk Dil Kurumuymuş gibi davranmayın, adam mouse yazıyor uyarıyoruz, siz devrik cümle kurduk diye laf atıyorsun. Komik.

Seviyim, sevmiyim, bilmiyom, bahsediyosun. Burada Türk Dil Kurumuymuş gibi davranmayın, adam mouse yazıyor uyarıyoruz, siz devrik cümle kurduk diye laf atıyorsun. Komik.
Gecenin 3’ünde yazdığım konudaki devrik cümle*

biz de ne diyoruz kanki önce hatayı kendinde ara

İnsanları yazım tarzından dolayı yargılamıyorum ya da A2 Türkçe eqpeqepq diye dalga da geçmiyorum.

fps oyunları oynuyorum aklımda logitech g102 var siz ne önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim. Bu arada önereceğiniz mousenin artılarını ve eksileri yazabilirmisiniz
Logitech g102 lightsync mi ? Elinizdeki mousu satıp bütçeye ekleyip razer viper mini alınız.

Ben geçiyor muyum? Sizinle tartışmak istemiyorum, iyi forumlar.
Bunu durumunuza atıp eski konularınızda Türkçeyi kullanmayıp insanlara mı öğretmeye çalışıyorsun ?

Ekler

• gfgf.PNG
    gfgf.PNG
    34.9 KB · Hit: 43
Bunu durumunuza atıp eski konularınızda Türkçeyi kullanmayıp insanlara mı öğretmeye çalışıyorsun.
Dostum, nasıl bir kafadasın anlamıyorum ama 2-3 konumda minik seviyede yazım yanlışı yaptım diye mısın-misin’i ayıramayan insanlardan şikayetçi olamaz mıyım. 2 devrik cümle kurduk altı üstü. Yeter artık yazmış olmak için yazma şuraya. Ben de memnun değilim yaptığım yazım hatalarından kendimi iyileştirmeye çalışıyorum. Ayrıca teşekkür ederim hatamı gösterdiğin için. Lütfen artık konuyu uzatma yeter. Profilimi de incelemeyi bırak.

Dostum, nasıl bir kafadasın anlamıyorum ama 2-3 konumda minik seviyede yazım yanlışı yaptım diye mısın-misin’i ayıramayan insanlardan şikayetçi olamaz mıyım. 2 devrik cümle kurduk altı üstü. Yeter artık yazmış olmak için yazma şuraya. Ben de memnun değilim yaptığım yazım hatalarından kendimi iyileştirmeye çalışıyorum. Ayrıca teşekkür ederim hatamı gösterdiğin için. Lütfen artık konuyu uzatma yeter. Profilimi de incelemeyi bırak.
Yoksay seni yaratana kurban.

• Üzgün
Reaksiyonlar: akan
Geri