Neler Yeni

Öneri Gaming mouse önerisi

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat

akan

80+ Bronze
Gayet iyi bir türkçeyle yazılmış o mesajlar.
Bilmiyom hariç :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca Türkçeyi güzel kullanamayıp insanlara laf atmıyorum.
Seviyim, sevmiyim, bilmiyom, bahsediyosun. Burada Türk Dil Kurumuymuş gibi davranmayın, adam mouse yazıyor uyarıyoruz, siz devrik cümle kurduk diye laf atıyorsun. Komik.

Seviyim, sevmiyim, bilmiyom, bahsediyosun. Burada Türk Dil Kurumuymuş gibi davranmayın, adam mouse yazıyor uyarıyoruz, siz devrik cümle kurduk diye laf atıyorsun. Komik.
Gecenin 3’ünde yazdığım konudaki devrik cümle*

berkerabi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Yusuf Berke Ateşsönmez
Instagram
https://www.instagram.com/csd.berke/
Steam
https://steamcommunity.com/id/berkerabi/
Twitter
berkerabi1905
Facebook
berkerabi2

biz de ne diyoruz kanki önce hatayı kendinde ara

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat

İnsanları yazım tarzından dolayı yargılamıyorum ya da A2 Türkçe eqpeqepq diye dalga da geçmiyorum.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
fps oyunları oynuyorum aklımda logitech g102 var siz ne önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim. Bu arada önereceğiniz mousenin artılarını ve eksileri yazabilirmisiniz
Logitech g102 lightsync mi ? Elinizdeki mousu satıp bütçeye ekleyip razer viper mini alınız.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Ben geçiyor muyum? Sizinle tartışmak istemiyorum, iyi forumlar.
Bunu durumunuza atıp eski konularınızda Türkçeyi kullanmayıp insanlara mı öğretmeye çalışıyorsun ?

Ekler

• gfgf.PNG
    gfgf.PNG
    34.9 KB · Hit: 30

Codfish

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
mustafa esad topal

akan

80+ Bronze
Bunu durumunuza atıp eski konularınızda Türkçeyi kullanmayıp insanlara mı öğretmeye çalışıyorsun.
Dostum, nasıl bir kafadasın anlamıyorum ama 2-3 konumda minik seviyede yazım yanlışı yaptım diye mısın-misin’i ayıramayan insanlardan şikayetçi olamaz mıyım. 2 devrik cümle kurduk altı üstü. Yeter artık yazmış olmak için yazma şuraya. Ben de memnun değilim yaptığım yazım hatalarından kendimi iyileştirmeye çalışıyorum. Ayrıca teşekkür ederim hatamı gösterdiğin için. Lütfen artık konuyu uzatma yeter. Profilimi de incelemeyi bırak.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Dostum, nasıl bir kafadasın anlamıyorum ama 2-3 konumda minik seviyede yazım yanlışı yaptım diye mısın-misin’i ayıramayan insanlardan şikayetçi olamaz mıyım. 2 devrik cümle kurduk altı üstü. Yeter artık yazmış olmak için yazma şuraya. Ben de memnun değilim yaptığım yazım hatalarından kendimi iyileştirmeye çalışıyorum. Ayrıca teşekkür ederim hatamı gösterdiğin için. Lütfen artık konuyu uzatma yeter. Profilimi de incelemeyi bırak.
Yoksay seni yaratana kurban.

• Üzgün
Reaksiyonlar: akan
Top Bottom