🔥İndirim Gaming Ürünlerde 800 TL İndirim

moodyleta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
295
Bütün gaming laptoplarda diğer indirimlere ek 800 TL kod kuponla alınabiliyor. Özellikle Erazer gibi heryerde aynı fiyat olan ürünlerde direkt en uygunu Trendyol'dan alabiliyorsunuz. Bi bakın derim

300 TL 'şer kupon, 500 TL kod var çiçek gibi.

1749817715718.webp

amazon ve hepsiburada hariç e ticaret sitelerinden pahalı ürün almam. Bir sorun yaşayıp da satış sonrası destek alırsan aynı yıl içinde gelecek olan bütün cuma,şükür,bayram namazlarını kıl 40 gün oruç tut

türkiyenin en büyük ticaret sitesini kullanmamana saygı duyarım sıkıntı yok. kötü bir deneyim yaşamaışsındır olabilir. başkaları da dediğin diğer platformlarda yaşamıştır. olağan şeyler yani.

O anlık bir hata gibi yaptıkları fiyat ve gönderdiler 3-5 tane :D O fiyatı baz almayın. Ekran wattı da yüksek bi değerlendirilebilir.
Evet kartı patlatmamak için zor duruyorum üst modelleri neden 75 watt full anlamadım 37k da 100w olsa direkt alınırmış

türkiyenin en büyük ticaret sitesini kullanmamana saygı duyarım sıkıntı yok. kötü bir deneyim yaşamaışsındır olabilir. başkaları da dediğin diğer platformlarda yaşamıştır. olağan şeyler yani.
amazonda hiç sorun yaşayan görmedim ya benim 2 kere sorun olduydu hemen çözdüler. Hepsiburada da yardımcı oldu şimdiye kadar. Trendyol da öyle. :) Ama pahalı bir şey alırken Bende değerine göre tabi amazondan veya hepsiburadadan alıyorum. Özellikle satıcıyı da amazon veya hepsiburada olacak şekilde seçiyorum.

O anlık bir hata gibi yaptıkları fiyat ve gönderdiler 3-5 tane :D O fiyatı baz almayın. Ekran wattı da yüksek bi değerlendirilebilir.
Anlık fiyat değil bence. 30 Mayıs da aldım. 2 cisini 1 Haziran'da. Sahibinde 20 kusur ilan gördüm

amazonda hiç sorun yaşayan görmedim ya benim 2 kere sorun olduydu hemen çözdüler. Hepsiburada da yardımcı oldu şimdiye kadar. Trendyol da öyle. :) Ama pahalı bir şey alırken Bende değerine göre tabi amazondan veya hepsiburadadan alıyorum. Özellikle satıcıyı da amazon veya hepsiburada olacak şekilde seçiyorum.
Yetkili satıcı etiketleri olan herkese bence güvenebilirsin. Hepsinin arka plandaki satış sonrası kısmı yardımcı oluyor. Deneyimim ve gözlemim o şekilde. Bir de marka çalışan geçmişimde var. biraz bilirim o işleri :D

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,969
Üyeler
188,859
Son üye
Ejos
Geri