Neler Yeni

Yardım Gamingentr DA GT2 Sistem Farklı Anakart Ve Kasa İle Geldi.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Sistem dün kargoya verildi bugün geldi. Ama anakart ve kasa yanlış. İkisi de muadil değil. ASUS PRIME B450M-A II anakart yerine 500 lira daha ucuz olan ASUS B450M DRAGON anakart.

VENTO VG05F kasa yerine VENTO VG08FE kasa göndermişler. Faturanın fotoğrafını da aşağı ekledim. Ayrıca kasanın kablolaması berbat yapılmış. Canlı destek mail atın falan demiş ama bir şey olacağını sanmıyorum. E devletten tüketici hakem heyetine başvuru yapmayı düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Aslen bir sıkıntı yok hatta sana daha üst model kasa göndermişler fiyat olarak karşılaştırdığın kasalarda birinde PSU'lu birinde PSU'suz fiyat yazıyor. Zaten video içerisinde parçalarda değişiklik yaşanacağından bahsettim. Zaten sana orijinal kasa denk gelmediyse B450M A II anakartta denk gelmiyor demektir. Burada GamingGen'in hatası sipariş özetinde hata var. O gün Gaming Gen sitesi yoğunluktan çöktü muhtemelen ondan yaşandı. THH'ye versen THH'den para iadesi kararı çıksa o daha sıkıntı bence. Sen ilk önce Gaming Gen ile konuş derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
Aslen bir sıkıntı yok hatta sana daha üst model kasa göndermişler fiyat olarak karşılaştırdığın kasalarda birinde PSU'lu birinde PSU'suz fiyat yazıyor. Zaten video içerisinde parçalarda değişiklik yaşanacağından bahsettim. Zaten sana orijinal kasa denk gelmediyse B450M A II anakartta denk gelmiyor demektir. Burada GamingGen'in hatası sipariş özetinde hata var. O gün Gaming Gen sitesi yoğunluktan çöktü muhtemelen ondan yaşandı. THH'ye versen THH'den para iadesi kararı çıksa o daha sıkıntı bence. Sen ilk önce Gaming Gen ile konuş derim.
abdullah hocam sipariş özetindeki hata olmasa bu özelliklerle bu kasayı almayacaktı arkadaş ya da sparişi iptal edecekti gönderilmeden şimdi iadede almayacaklar kendi sitelerindeki hata yüzünden faturada hangi parçalar var @ARDELENO

rheme34

80+
Karışıklık söz konusu olabilir musteri hizmetleri ile iletişime geçip probleminizi çözebilirsiniz bence kasti olarak yapılmış bir hata olduğunu sanmıyorum.

ARDELENO

80+ Bronze
Üst model kasa değil. Önde 1 tane fan var kasada. PSU olmadan en ucuz fiyatlarını aşağıya ekledim. Anakart da 500 lira fark var en ucuzları arasında. Tabi özellik farkları da var. Gaming gen tr ile uzlaşamazsak THH den farkın iadesini talep edeceğim.

Ekran görüntüsü 2022-07-23 125355.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca satın alırken bu parçalarla gönderecekelrini belirtseler alamyacaktım belki? Ben cumartesi piyasa kapalıyken Dolar bozup aldım sistemi. Şimdi iade etsem aynı doları yerine alacabilecek miyim? Hayır 1 TL arttı kur. Bu insanlarla dalga geçmek resmen.

1658573468402.png

Son düzenleme:

patr11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Tolunay
Geçmiş olsun. Umarım istediğin şekilde bir çözüm olur. Gaminggentr ye yakışmadı bu.

rkarayel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ramazan KARAYEL
Elinizden geleni yapın hocam hatta aynı donanımda bilgisayar bulma ihtimaliniz varsa iade bile düşünülebilir. Mevzu para farkı değil 10k vermişsiniz 1 k fark olmasından ziyade sizin istediğiniz ürünün değil, onların stoğundaki ürünün gelmesi hiç hoş durum değil. Anlaşma yapılırken de bunun kabul edilmemesi gerekirdi anladığım kadarıyla (ihtiyacım olmadığı için videoyu izlemedim) Abdullah Bey'in bundan haberi var ve kabul edilmiş. Ben her işin temiz yapılmasından yanayım, kullanıcı düşünülüyorsa stok paşalar gibi oraya 2000 adet açılır firma da ne kargoda ne parça değiştirerek maddi sebeplerle kullanıcıya sorun çıkarmaz.

JQK3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet çelebi
Banada aynı şekilde göndermişler. Anakart ram ve kasa siparişteki ile farklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem dün kargoya verildi bugün geldi. Ama anakart ve kasa yanlış. İkisi de muadil değil. ASUS PRIME B450M-A II anakart yerine 500 lira daha ucuz olan ASUS B450M DRAGON anakart.

VENTO VG05F kasa yerine VENTO VG08FE kasa göndermişler. Faturanın fotoğrafını da aşağı ekledim. Ayrıca kasanın kablolaması berbat yapılmış. Canlı destek mail atın falan demiş ama bir şey olacağını sanmıyorum. E devletten tüketici hakem heyetine başvuru yapmayı düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sana ne göndermişler aynısını banada göndermişler ne yapmamız gerek

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet