Konu sahibi burdaysa vakit kaybedeceğine Gaming gen tr'ye ulaşsın hemen ne kaadar erken o kadar iyikafayı yemek üzereyim resmen dolandırıcılık hemde nitelikli
dostum konuyu yanlış anladıysan eyvallah ama adam mağdur olmuş bırak hakkını arasın hemen savunmaya geçmeyinEyvallah
Rfk özürümü diledim görememişim faturayı , bende senin dediğinden farklı bir şey demiyorumdostum konuyu yanlış anladıysan eyvallah ama adam mağdur olmuş bırak hakkını arasın hemen savunmaya geçmeyin
Aslen bir sıkıntı yok hatta sana daha üst model kasa göndermişler fiyat olarak karşılaştırdığın kasalarda birinde PSU'lu birinde PSU'suz fiyat yazıyor. Zaten video içerisinde parçalarda değişiklik yaşanacağından bahsettim. Zaten sana orijinal kasa denk gelmediyse B450M A II anakartta denk gelmiyor demektir. Burada GamingGen'in hatası sipariş özetinde hata var. O gün Gaming Gen sitesi yoğunluktan çöktü muhtemelen ondan yaşandı. THH'ye versen THH'den para iadesi kararı çıksa o daha sıkıntı bence. Sen ilk önce Gaming Gen ile konuş derim.Sistem dün kargoya verildi bugün geldi. Ama anakart ve kasa yanlış. İkisi de muadil değil. ASUS PRIME B450M-A II anakart yerine 500 lira daha ucuz olan ASUS B450M DRAGON anakart.
VENTO VG05F kasa yerine VENTO VG08FE kasa göndermişler. Faturanın fotoğrafını da aşağı ekledim. Ayrıca kasanın kablolaması berbat yapılmış. Canlı destek mail atın falan demiş ama bir şey olacağını sanmıyorum. E devletten tüketici hakem heyetine başvuru yapmayı düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
abdullah hocam sipariş özetindeki hata olmasa bu özelliklerle bu kasayı almayacaktı arkadaş ya da sparişi iptal edecekti gönderilmeden şimdi iadede almayacaklar kendi sitelerindeki hata yüzünden faturada hangi parçalar var @ARDELENOAslen bir sıkıntı yok hatta sana daha üst model kasa göndermişler fiyat olarak karşılaştırdığın kasalarda birinde PSU'lu birinde PSU'suz fiyat yazıyor. Zaten video içerisinde parçalarda değişiklik yaşanacağından bahsettim. Zaten sana orijinal kasa denk gelmediyse B450M A II anakartta denk gelmiyor demektir. Burada GamingGen'in hatası sipariş özetinde hata var. O gün Gaming Gen sitesi yoğunluktan çöktü muhtemelen ondan yaşandı. THH'ye versen THH'den para iadesi kararı çıksa o daha sıkıntı bence. Sen ilk önce Gaming Gen ile konuş derim.
Degistiremezlee ne siparis ettiysek o gelecek.Stok kalmadigi icin muadilleriyle degistirmişlerdir belki
Üst model kasa değil. Önde 1 tane fan var kasada. PSU olmadan en ucuz fiyatlarını aşağıya ekledim. Anakart da 500 lira fark var en ucuzları arasında. Tabi özellik farkları da var. Gaming gen tr ile uzlaşamazsak THH den farkın iadesini talep edeceğim.Aslen bir sıkıntı yok hatta sana daha üst model kasa göndermişler fiyat olarak karşılaştırdığın kasalarda birinde PSU'lu birinde PSU'suz fiyat yazıyor. Zaten video içerisinde parçalarda değişiklik yaşanacağından bahsettim. Zaten sana orijinal kasa denk gelmediyse B450M A II anakartta denk gelmiyor demektir. Burada GamingGen'in hatası sipariş özetinde hata var. O gün Gaming Gen sitesi yoğunluktan çöktü muhtemelen ondan yaşandı. THH'ye versen THH'den para iadesi kararı çıksa o daha sıkıntı bence. Sen ilk önce Gaming Gen ile konuş derim.
Banada aynı şekilde göndermişler. Anakart ram ve kasa siparişteki ile farklıTakip
Sana ne göndermişler aynısını banada göndermişler ne yapmamız gerekSistem dün kargoya verildi bugün geldi. Ama anakart ve kasa yanlış. İkisi de muadil değil. ASUS PRIME B450M-A II anakart yerine 500 lira daha ucuz olan ASUS B450M DRAGON anakart.
VENTO VG05F kasa yerine VENTO VG08FE kasa göndermişler. Faturanın fotoğrafını da aşağı ekledim. Ayrıca kasanın kablolaması berbat yapılmış. Canlı destek mail atın falan demiş ama bir şey olacağını sanmıyorum. E devletten tüketici hakem heyetine başvuru yapmayı düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hayda hocam umarım cozersin umarim ayni durum bende de yasanmazBanada aynı şekilde göndermişler. Anakart ram ve kasa siparişteki ile farklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana ne göndermişler aynısını banada göndermişler ne yapmamız gerek