❌İndirim Bitti! Gaminggen RTX 3080 Ekran Kartı ve Hazır Sistem indirim kodu

gaminggen kodu ile rtx 3080 12 gb oc modeli 14.099 TL

gaminggen kodu ile ryzen 5 5600/rtx 3080 sistem 22.899 TL

Rtx 3080/ Ryzen 5 5600 Hazır Sistem

gaminggen kodu ile İntel i5 12400f/rtx 3080 sistem 25.399 TL

İntel i5 12400f/rtx 3080 sistem
Nereden alınıyor bu gaminggen kodu

arkadaşlar şikayet var asus tuf rog coil whine şikayeti kaynıyor gaming gen üzerinden yapılan alışverişlerde haberiniz olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nereden alınıyor bu gaminggen kodu
kodu yazmışsın zaten kanka :D

arkadaşlar şikayet var asus tuf rog coil whine şikayeti kaynıyor gaming gen üzerinden yapılan alışverişlerde haberiniz olsun

Gaminggenle alakası ne adamlar Asusla resmi olarak anlaşmalı her gelen part öyle olacak diye bir şey yok, sonuçta teknoloji işi şans.

2 gün sonra konu açmayın gaming gen rezilliği diye :kekw::kekw:

Son düzenleme:

Acaba bunlar mining yapılmış yorgun kartları indirimle satmaya mı çalışıyor yoksa Asus ta coil whine mevzusu bu kadar çok patlak vermezdi bunu azaltacak teknoloji ile geliyor zaten Asus kartları

Havaleyw kart attım fakat gene geçen hafta gaming gende MSI Alpha serisi laptop aldım 5800h ve rx6700m fiyat 24.4k idi her yerde 35 altında yokken eğer almasaydim bu sistemlerden birini ozellestirip alabilirdim

Gaminggenle alakası ne adamlar Asusla resmi olarak anlaşmalı her gelen part öyle olacak diye bir şey yok, sonuçta teknoloji işi şans.
Ben adamları kötülemedim hocam onlardan alınan kartların şikayetlerini goruyorum genel de o yuzden öyle yazdım

5600 işlemciye 3080 kart başımı ağrıtır mı ağrıtmaz diyorsanız alıp geçicem bu sistemi

12400f ve 3080 li olanı aldım kampanyalı fiyat deniyor ama aslında bu normal fiyat diyebiliriz, en azından adımıza faturalı ve sıfır, yukarda yorgun kartları falan iteleme demişler baya komedi

Kupon kullanınca 16400 oluyor fiyat.

1663240864126.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,320
Üyeler
187,181
Son üye
Sandokan
Geri