Nereden alınıyor bu gaminggen kodugaminggen kodu ile rtx 3080 12 gb oc modeli 14.099 TL
ASUS GeForce TUF RTX 3080 GAMING OC 12GB GDDR6X 384Bit Nvidia Ekran Kartı
Kampanya Detayları: Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak için https://www.asus.com/tr/content/asus-offers-adobe-creative-cloud/ adresini ziyaret edebilirsiniz. TUF Gaming GeForce RTX™ 3080 serisi…www.gaming.gen.tr
gaminggen kodu ile ryzen 5 5600/rtx 3080 sistem 22.899 TL
Rtx 3080/ Ryzen 5 5600 Hazır Sistem
gaminggen kodu ile İntel i5 12400f/rtx 3080 sistem 25.399 TL
İntel i5 12400f/rtx 3080 sistem
kodu yazmışsın zaten kankaNereden alınıyor bu gaminggen kodu
Gaminggenle alakası ne adamlar Asusla resmi olarak anlaşmalı her gelen part öyle olacak diye bir şey yok, sonuçta teknoloji işi şans.arkadaşlar şikayet var asus tuf rog coil whine şikayeti kaynıyor gaming gen üzerinden yapılan alışverişlerde haberiniz olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
kodu yazmışsın zaten kanka
Acaba bunlar mining yapılmış yorgun kartları indirimle satmaya mı çalışıyor yoksa Asus ta coil whine mevzusu bu kadar çok patlak vermezdi bunu azaltacak teknoloji ile geliyor zaten Asus kartlarıarkadaşlar şikayet var asus tuf rog coil whine şikayeti kaynıyor gaming gen üzerinden yapılan alışverişlerde haberiniz olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
kodu yazmışsın zaten kanka
Ben adamları kötülemedim hocam onlardan alınan kartların şikayetlerini goruyorum genel de o yuzden öyle yazdımGaminggenle alakası ne adamlar Asusla resmi olarak anlaşmalı her gelen part öyle olacak diye bir şey yok, sonuçta teknoloji işi şans.
1080P'de biraz da olsa darboğaz yaşatabilir. 2K ve üstü monitörünüz varsa düşünmeden alın geçin.5600 işlemciye 3080 kart başımı ağrıtır mı ağrıtmaz diyorsanız alıp geçicem bu sistemi