🔥İndirim GANK'de 250TL İndirim Var.

Gang çalışanı vibe ı aldım. 500 tl membran için gayet normal fiyat.
Membran için 749 iyi fiyat , membran arayan bir çok kişi için o fiyata düşmeside bence iyi fiyat membranında iyisi kötüsü var herkes 3k 5k lık klavye alamıyor haliyle hocam benimde bütçem o kadar yok ben hala x7 kullanıyorum :)

GANK'de indirimlere ek "GANKSENİNLE" koduyla 250TL ek indirim alabilirsiniz. Sizler için bazı ürünleri ekledim aşağıya.

Aynı klavyenin kablolu halini kullanıyorum baya memnunum

1449 TL alınabilir giriş seviyesi ama hall effect olmasından ötürü alınabilir eğer elinizde hiç gamepad yoksa alabilirsiniz veya 9. nesil varsa da yedek olarak alınabilir
Süper nova yada cylone 2 beklicem Kasım'da acelem yok ne diyorsun değer mi beklemeye

Ya şu GX30 denilen kulaklığı bundan birkaç hafta önce 1399'a satışa açıp 200 lira kod verdiler. Ve şimdi de 1449 yapıp 250 lira kod verip yine 1199'a getiriyorlar. Bu ürünün fiyatı zaten bu ! Allayıp pullayıp ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. Saçma geliyor bana, alasım varsa da kaçıyor..

reisler klavye lazım bu k500 pro nasıldır

g1 pro gamepad parasini hak etmez bence. zamaninda temudan 600 liraya almistim kredi iadesi ile. kagit ustunde yazilanlar guzel ancak gamepadin kalitesi o kadar da iyi degil.

Geri