Garanti kart aidat iadesi hakkında

Cakrash

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,214
destekle görüştüm %75 ini iade edebiliriz dediler bende kabul etmedim kartımın kapatılmasını istedim kapattılar aidatı ödeyip mi thh ye başvurmam gerekiyor?

destekle görüştüm %75 ini iade edebiliriz dediler bende kabul etmedim kartımın kapatılmasını istedim kapattılar aidatı ödeyip mi thh ye başvurmam gerekiyor?
Evet. Önce öde ki gecikmeye düşürüp sicilini bozmasınlar. Sonra Aidatın gözüktüğü son ekstre ile THH ye başvur.

Ne hizmeti verecek yav onu iş vereninden isteyecen 940 tl bu devirde 9 tl.
940tlyi sen ver o zaman ne hizmeti vereceklermiş diyorsun birde para gönderirken kesmeyi biliyorlar

Aidat ücreti (özel kartlar harici) alınmaz hakkıdır başvurur

Ama en güzeli kendi maas bankaniz varsa oradan almak ucret konusunda sorun olmaz.

Bu arada maaş muşterisi değilken benden kesimlerinde aradim ve iptal iade etmişti Garanti yuzde75 felan duymadım aktif kullandığım için olabilir

..

Aidat almayan kartlar varken 940 ödemek niye isteyeyim, sağladıkları hizmet çok mu iyi? Hayır. Avantajlı bir kart mı? Hayır.
banka nın aidatsız kartını almanız gerekiyordu. THH den paranızı alamazsınız eskiden alınıyor. Şimdi her bankada aidatsız kart oldugu için bunu referans göstererek geri vermiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,980
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri