Evet. Önce öde ki gecikmeye düşürüp sicilini bozmasınlar. Sonra Aidatın gözüktüğü son ekstre ile THH ye başvur.destekle görüştüm %75 ini iade edebiliriz dediler bende kabul etmedim kartımın kapatılmasını istedim kapattılar aidatı ödeyip mi thh ye başvurmam gerekiyor?
Aidat almayan kartlar varken 940 ödemek niye isteyeyim, sağladıkları hizmet çok mu iyi? Hayır. Avantajlı bir kart mı? Hayır.niye kapadın ki ödeyi ver.
Ne hizmeti verecek yav onu iş vereninden isteyecen 940 tl bu devirde 9 tl.Aidat almayan kartlar varken 940 ödemek niye isteyeyim, sağladıkları hizmet çok mu iyi? Hayır. Avantajlı bir kart mı? Hayır.
940tlyi sen ver o zaman ne hizmeti vereceklermiş diyorsun birde para gönderirken kesmeyi biliyorlarNe hizmeti verecek yav onu iş vereninden isteyecen 940 tl bu devirde 9 tl.
çattık köyün delisine engel atıyorum boşa yormaMaaş aldıgın bankayı kullan o zaman abicim banka senin harcadığın 40-50 binden bi kaybı olmaz![]()
Garanti bankasında filan açılıyor bu arkadaş herhaldeBen banka olsam seni bloke ederim birde fotonu asardım şubelere
banka nın aidatsız kartını almanız gerekiyordu. THH den paranızı alamazsınız eskiden alınıyor. Şimdi her bankada aidatsız kart oldugu için bunu referans göstererek geri vermiyorlarAidat almayan kartlar varken 940 ödemek niye isteyeyim, sağladıkları hizmet çok mu iyi? Hayır. Avantajlı bir kart mı? Hayır.