Neler Yeni

Garanti ve iade ile ilgili bir soru.

Mithril

80+ Silver
Mesela ben amazondan elektronik bir ürün aldım kredi kartı üzerinden ve bir süre sonra hem kredi kartını kapattım hemde amazon hesabını kapattım. Bir süre sonra aldığım ürün bozuldu ve para iadesi yapacaklarını söylediler ama ne amazon hesabı açık ne de iade yapacakları kredi kartı. Acaba bu iade ücretini başka şekilde alabilirmiyiz?

BARIS31

80+
Mesela ben amazondan elektronik bir ürün aldım kredi kartı üzerinden ve bir süre sonra hem kredi kartını kapattım hemde amazon hesabını kapattım. Bir süre sonra aldığım ürün bozuldu ve para iadesi yapacaklarını söylediler ama ne amazon hesabı açık ne de iade yapacakları kredi kartı. Acaba bu iade ücretini başka şekilde alabilirmiyiz?
alırsın para kartına değil hesabına gelir. Gelmezse bankayla görüşüp aktartabilirsin hesabına

Mithril

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alırsın para kartına değil hesabına gelir. Gelmezse bankayla görüşüp aktartabilirsin hesabına
Garanti firması ibana atamazmı hocam öyle bir seçenek yokmu acaba?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,333
İsim
Lokman Doğan
amazon hesabını niye kapatıyorsun ?

Mithril

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece böyle bir durumda ne olacağını merak ediyorum yoksa kapatmak gibi bir amacım yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela amazon garantili 2. El bir ürün aldın ama satın aldığın amazon hesabı senin değil mesela bu durumda ücret iadesi nasıl olacak?

Top Bottom