Garantiden gelen sistemin sorunu düzeltilmemiş haklarım nelerdir?

Test yaptık işte hocam. Yük altına soktuğumuz gibi siyah ekran yedin. Eğer tanıdığın bir arkadaşın falan varsa ekran kartını al onun bilgisayarına takıp aynı testi yap. Ya da bilgisayarcıya götürüp yaptırdığım testin aynısını yapmasını rica et.
Hocam peki hangi psu almamı önerirsiniz sistem bu: https://donanimarsivi.com/sigma-rules-toplama-oyuncu-bilgisayari-incelemesi/ parçalar tamamı aynı sadece gelecekte ssd almayı düşünüyorum

Uzak hocam bilgisayarcıya gideceğim artık
denetirken başında bekle bırakma sakın pc yi daha kötü alabilirsin diyim sana ben işlemci için test imkanım yok diye mecuburiyetten gittim başında bekledım denedik

Çok uzun sürmemesi gerek. 1 hafta sürer gibi düşünüyorum.
Hocam yarın bilgisayarcıya gideceğim ekran kartını başka bir bilgisayara mı takıp deneyeyim yoksa psuyu çıkarıp başka bir psu ile kendi bilgisayarımda mı deneyeyim

Hocam yarın bilgisayarcıya gideceğim ekran kartını başka bir bilgisayara mı takıp deneyeyim yoksa psuyu çıkarıp başka bir psu ile kendi bilgisayarımda mı deneyeyim
Hangisi daha az seni uğraştıracaksa onu yap hocam. Başka PSU ile deneyebilirsin.

Hocam yarın bilgisayarcıya gidip deneyeceğim eğer sorun psuda ise hangi psuyu almamı önerirsiniz bu sisteme?
PSU garantiye gidip değişim yaparlar. Ha farklı PSU alacağım diyorsan onun için bir önerim yok maalesef.

Hocam yarın bilgisayarcıya gidip deneyeceğim eğer sorun psuda ise hangi psuyu almamı önerirsiniz bu sisteme?
Usta itopyadan bende PSU aldım açılmış geldi cw vardı aciliyeti vardı diye iade etmedim.
İtopyadan hiçbir şey alınmaz

PSU garantiye gidip değişim yaparlar. Ha farklı PSU alacağım diyorsan onun için bir önerim yok maalesef.
Hocam aynı psuyu verdiklerinde aynı sorun olmayacak mı? Ödeme yaparlar mı böyle bir hakkım var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aynı psuyu verdiklerinde aynı sorun olmayacak mı? Ödeme yaparlar mı böyle bir hakkım var mı?
Aynı marka model yeni psu demek istedim yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,652
Üyeler
183,788
Son üye
Leandroo
Geri