Güzel fiyat ben sadece kutulu gigabyte gaming oc 3060ti 9a aldım
Isı değerleri nasıl
garantiden termal macunu değiştirmek için göndericem80-81 arası gidip geliyor 10 dakika
Sıcaklıkları fazla yuksek. Ne olur ne olmaz satan kişi göndersin bence80-81 arası gidip geliyor 10 dakika
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
garantiden termal macunu değiştirmek için göndericem
Almadan önce kendim de test edeceğim 5-10 dk en fazla kaç olması lazımSıcaklıkları fazla yuksek. Ne olur ne olmaz satan kişi göndersin bence
bu modeller aşırı ısınıyor zaten. Fakat ne olur ne olmaz o göndersin. Belki geldiğinde sıcaklıkta değişiklik olmayacak ?Almadan önce kendim de test edeceğim 5-10 dk en fazla kaç olması lazım
kart mining gördüyse garanti dışına çıkıyor daha garantisi dolmamış bir ürün 81 derece yüksek gibi geldi hotspot ve vram sıcaklığını kontrol edin . heaven benchmark testine sokun . ve kartta pas,korozyon var mı gözünüzle kontrol edin kartın içini koklayın sivi erimesi vs kokuyor mu yoksa sadece toz kokusu mu geliyor kontro edin. kart temizse garantiden bakımı yapılıp kullanılır fiyatAlmadan önce kendim de test edeceğim 5-10 dk en fazla kaç olması lazım
Aynı fiyata 400tl fazlasına MSi GAMING X TRIO 3070 8GB de var sıcaklıkları max 70 derece garantisi yok bu daha mantıklı olur o zmnkart mining gördüyse garanti dışına çıkıyor daha garantisi dolmamış bir ürün 81 derece yüksek gibi geldi hotspot ve vram sıcaklığını kontrol edin . heaven benchmark testine sokun . ve kartta pas,korozyon var mı gözünüzle kontrol edin kartın içini koklayın sivi erimesi vs kokuyor mu yoksa sadece toz kokusu mu geliyor kontro edin. kart temizse garantiden bakımı yapılıp kullanılır fiyat
ben 8.200 TL'ye kutulu ama garantisi olmayan inno3d ichill x4 3070 aldım garanti etiketi üstünde 10 dk furmark 71 derece sizde bu 8-9bin TL'ye temiz 3070 bulabilirsiniz ama aceleniz varsa o an en temizini almanız daha mantıklıAynı fiyata 400tl fazlasına MSi GAMING X TRIO 3070 8GB de var sıcaklıkları max 70 derece garantisi yok bu daha mantıklı olur o zmn