-Mehmet-
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,439
nereden aldınız ?güncelleme ürünüm tekrar servise çağırıldı
nereden aldınız ?güncelleme ürünüm tekrar servise çağırıldı
dostum marka ismi söylemem uygun olmaz diye düşündüm ince diyebilirimnereden aldınız ?
Neden uygun olmasın hocam , çekinmene gerek yok istediğin satıcı ismini verebilirsindostum marka ismi söylemem uygun olmaz diye düşündüm ince diyebilirim
hocam firma tekrar servise çağırdığı için servisteki duruma göre söyleyebilirim memlun kalırsam da memlun kalmazsamda söyleyebilirim çünkü firmadan çok birazda kargo şirketinin sorunu gibi geldi bana yarın veya bi sonraki gün kurye çağırıp tekrar teslim edecem kasayı veya kendim götürüp teslim etmeyi deneyecem kargo şirketine yoksa firma işlemcinin ısınma sorunumu çözmüştüNeden uygun olmasın hocam , çekinmene gerek yok istediğin satıcı ismini verebilirsinAksine yaşadığınız süreç hakkında buradan bilgilendirme yaparsanız insanlara yardımcı olmuş olursunuz , herkesin başına gelebilecek bir durum.
Doğru kargolanmadıysa suç Gonderici firmanindir eger orijinal kutuda ve destekle gonderildigi halde bu hale geldiyse ve kargo firması tutanak tuttuysa zararı kargo firması öder diger türlü satıcı sizin isteklerinizi gerçeklestirirhocam firma tekrar servise çağırdığı için servisteki duruma göre söyleyebilirim memlun kalırsam da memlun kalmazsamda söyleyebilirim çünkü firmadan çok birazda kargo şirketinin sorunu gibi geldi bana yarın veya bi sonraki gün kurye çağırıp tekrar teslim edecem kasayı veya kendim götürüp teslim etmeyi deneyecem kargo şirketine yoksa firma işlemcinin ısınma sorunumu çözmüştü
valla bilmiyorum dostum ben bi daha bu pat patlar oluyor onlarla sağlamlaştırıp orijinal kutusunda gönderecem bi tarafında strafor desteği var bi tarafında yoktu ben o tarafı sağlamlaştırıp gönderdim pat pat süngerlerle falan onlar geri gönderirken o sünger ve patpatları kaldırmıştı o yüzden kırılmış olabilir berki tekrar sağlamlaştırıp gönderecem strafor desteği falan isteyecemDoğru kargolanmadıysa suç Gonderici firmanindir eger orijinal kutuda ve destekle gonderildigi halde bu hale geldiyse ve kargo firması tutanak tuttuysa zararı kargo firması öder diger türlü satıcı sizin isteklerinizi gerçeklestirir
Ben günde 4/5 tane kargo hazırlıyorum kargoda hasar geldiyse ürünü geri istiyoruz yapilacak bir sey varsa yapiliyor yoksa urun degisimi oluyor sonra kargo firmasiyla irtibata geçiyoruzki musteri magdur olmasin umarim sizede ayni hızlı muameleyi gösterirler hocamvalla bilmiyorum dostum ben bi daha bu pat patlar oluyor onlarla sağlamlaştırıp orijinal kutusunda gönderecem bi tarafında strafor desteği var bi tarafında yoktu ben o tarafı sağlamlaştırıp gönderdim pat pat süngerlerle falan onlar geri gönderirken o sünger ve patpatları kaldırmıştı o yüzden kırılmış olabilir berki tekrar sağlamlaştırıp gönderecem strafor desteği falan isteyecem
Ürün sen kargoladıktan sonra kırılmadığı için senlik bir durum yok , satıcı garanti hizmetinden sonra kargolamış ve kargoda hasar görmüş. Burada başlıca yükümlü olanlar kargo şirketi ve satıcı , bu durumda satıcının müşteri memnuniyeti adına değişim yapması gerek , eğer bu konuda diretirlerse THH başvurursun , çünkü onlar gönderirken bu hasar oluştu , sen gönderirken kırılmış olsa sen yükümlü olurdun.@Arda Fisher @-Mehmet- @xsuperime @alprnkoca99 hocam güncelleme bugün ürünü tekrar kargoya verdim kargocu kasanın içi kırık diye açıp görmek istedi açıp gönderdim bi not tuttu sanırım kırık olduğuna dair en başta kasayı garantiye gönderdiğim için hala pişmanım ama umarım teknik servis kasamı değiştirir değiştirmezse nasıl bi yol izleyebilirim