Neler Yeni

Garip şeyler yaşıyorum..

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Musluk suları aylardır mikroplu bir arkadaşımın ciğerleri diğerinin bağırsakları musluk suyu yüzünden iltihaplandı
Hic sorun yasamadım o konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar garip bir şeyler oldu dün.
Dün kursta karnımın sol tarafı ağrımıştı, akşam üstü de midenizi kaldırmak istemem ama su gibi bir ishalim vardı. Ateşim de vardı fakat 1 Parol ateşimi düşürmeye yetiyor zaten. Bugün hastaneye gittim ve doktor, ilk olarak karnımın belirli yerlerine hayvan gibi bastırdı. Biraz acıdı ama sanırım bu apandisit için kontrol oluyormuş bu. Eve geldikten 2 saat sonra yine bağırsak sorunum ve karın ağrım başladı ve yarım saat önce kustum.. Sizce sorunum ne ve iyi gelecek tavsiyeleriniz var mıdır? En büyük korkum apandisit gibi ameliyat gerektiren bir sorun ile karşılaşmam. @DOGANALPASLAN
Bağırsağın en büyük dostu kefirdir evde kefir yapıp icmenizi yada Dışarıdan almanızı öneririm. Kuzenimin de karnı ağrıdıgında teyzem enterogermina diye bir ilaç vermişti ama ilaç önermem etik olmaz. InsaAllah kefir icmen karın ağrısı vs iyi gelir... Doktorun yazarsa Enterogermina da kullanabilirsin doktoruna sor.

Dolar

80+ Silver
Ben mutfağa arıtma takıldığında beri karnım ağırmıyor

SigaraİçenFare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Muhammed Emin Okumuş
Instagram
@muhammed.okumuss
Ankarada yaşıyorsan ve musluktan su içiyorsan sudan olabilir ben buz gibi olduğu için musluktan içiyorum karın ağrısı ile hastaneye gittim doktor içtiğin sudan kaynaklı dedi bi serum taktı zımba gibi oldum

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Hocam acilde acil olarak bakılıyor. Bir tedavi beklemeyin. Yarın dahiliyeye görünme imkanınız var mı? Hangi ildesiniz? Özel hastane veya bir devlet hastaneye gitme imkânınız var mı?
İmkanlar var o konuda sorun yok.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

TahinPekmez

80+ Silver
ateş ve ishal varsa mikrop vardır. kan tahlili ver.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Arkadaşlar annemde de ishal başladı..
Salgın mı var anlamıyorum. 😔

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
Konuyu ve mesajları tam okuyamadım. Ancak sulardan olabilir. Suların geldiği yerde domuz leşleri vb şeyler oluyor. Tek yaptıkları şey klor falan atmak. Musluk suyu içmeyin. Bizim burada içiliyor ancak yukarıda yazdığım gibi domuz leşleri falan da oluyor. Bir keresinde benim de aynısı olmuştu. Gece sapasağlamdım sabaha pert oldum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,141
Üyeler
160,955
Son üye
furkantoprak_
Top Bottom