shotpoter
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,237
- İsim
- Taha Efe
Hic sorun yasamadım o konudaMusluk suları aylardır mikroplu bir arkadaşımın ciğerleri diğerinin bağırsakları musluk suyu yüzünden iltihaplandı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bağırsağın en büyük dostu kefirdir evde kefir yapıp icmenizi yada Dışarıdan almanızı öneririm. Kuzenimin de karnı ağrıdıgında teyzem enterogermina diye bir ilaç vermişti ama ilaç önermem etik olmaz. InsaAllah kefir icmen karın ağrısı vs iyi gelir... Doktorun yazarsa Enterogermina da kullanabilirsin doktoruna sor.Arkadaşlar garip bir şeyler oldu dün.
Dün kursta karnımın sol tarafı ağrımıştı, akşam üstü de midenizi kaldırmak istemem ama su gibi bir ishalim vardı. Ateşim de vardı fakat 1 Parol ateşimi düşürmeye yetiyor zaten. Bugün hastaneye gittim ve doktor, ilk olarak karnımın belirli yerlerine hayvan gibi bastırdı. Biraz acıdı ama sanırım bu apandisit için kontrol oluyormuş bu. Eve geldikten 2 saat sonra yine bağırsak sorunum ve karın ağrım başladı ve yarım saat önce kustum.. Sizce sorunum ne ve iyi gelecek tavsiyeleriniz var mıdır? En büyük korkum apandisit gibi ameliyat gerektiren bir sorun ile karşılaşmam. @DOGANALPASLAN