Gececiler şuan ne oynuyorsunuz ? (Ucube İçerir)

Bannerlord

Hafif bir lol ve pubg attım geceyi sonlandırdım gibi şuanlık arkada metin2 farm yapıyo az nostalji :D

valla kırk yılın başı bir giriyorum girdiğim gibi de midemi bulandırmaya yetiyorlar :D
dava etsene adamı, elayja yapmıştı bir kere süreçleri anlatıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ettiği küfürler normal değil, bir insanın birine saygısı olmasa diğerine olur bence ceza alır

avukatla uğraşacak param yok , bunun için para mı harcayayım birde hocam :D Böyle yapa yapa illa sert birine denk gelir başını ağrıtır görür belasını.

Lolde küfreden herkese dava açsak ülkenin yarısı hükümlü gezer hocam maalesef terbiyeden yoksun insanlar var :D

1722206917508.png

tahmin et

Hocam forza 5de hani yaz etkinlikleri falan oluyor ya görev yapıyorsun puan toplayıp araba falan veriyor o bende açık değil galiba nasıl acicam açıksa nerededir bı söyler misin ya
bende yeni başladım 4 tane araba verdi başta

Lolde küfreden herkese dava açsak ülkenin yarısı hükümlü gezer hocam maalesef terbiyeden yoksun insanlar var :D
ip ban atsalar bu iğrenç mahlukların sayısı bir nebze azalır en kötü konuşmaya çekinirler.

bende yeni başladım 4 tane araba verdi başta
Bu sezonlar oluyor galiba videolarda görüyorum bende yoklar kafayı yiyecem nereden açılıyor onuda bilmiyorum acaba ultimate versiyonu falan mı lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ip ban atsalar bu iğrenç mahlukların sayısı bir nebze azalır en kötü konuşmaya çekinirler.
Valla hocam ama tilt olduklarını görmek beni eğlendiriyor(mental sağlığım yerinde değil)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,252
Üyeler
183,966
Son üye
PC avcısı1
Geri