Daha önce de paylaşmıştım fakat o zamanlar switchleri sınırlıydı şimdi Black Blue Brown Red Ve yanında Speed yellow ve Speed silver seçenekleriyle geliyor. RGB ve yazılımı mevcut, PBT doubleshot keycaps ve hot swap özelliği de var. Switchler huano bildiğiniz üzere güzel switchler. Fiyatına göre bedava.
Daha önce de paylaşmıştım fakat o zamanlar switchleri sınırlıydı şimdi Black Blue Brown Red Ve yanında Speed yellow ve Speed silver seçenekleriyle geliyor. RGB ve yazılımı mevcut, PBT doubleshot keycaps ve hot swap özelliği de var. Switchler huano bildiğiniz üzere güzel switchler. Fiyatına göre bedava.
hoş geldin gönlümün efendisi
ne var şu sağ tarafta numunelik tuşlu klavye olsa birde bilek desteği hiç düşmüyor uygun böyle bir şey zaten fakir olduk alamam da yine görmüş olurduk
hoş geldin gönlümün efendisi
ne var şu sağ tarafta numunelik tuşlu klavye olsa birde bilek desteği hiç düşmüyor uygun böyle bir şey zaten fakir olduk alamam da yine görmüş olurduk
Royal kludge rk61 var bende. Şu ana kadar aldığım en fiyat performans klavye diyebilirim ki çok sayıda aldım. Sesi, yapım kalitesi, detaylara verilen önem... Bence rk61 al geç.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Switchler 3 çeşittir. Linear, tactile, Clicky. Linear geri bildirim vermeyen doğrusal basım bir Switchtir. Daha çok Oyun için tercih edilir. Tactile, basımda dokunsal geri bildirim veren, ancak bariz bir ses çıkarmayan, yani sesli geri bildirim vermeyen switchtir. Genelde yazı yazmak için tercih edilir. Clicky hem dokunsal hem sesli geri bildirim veren Switchtir. Ne kafayla alınır ben bilmem ama kafa ütülediğini bilirim. Bunların bir sürü çeşidi vardır. Basma ağırlıkları değişir, yağlanmış olanları vardır, var oğlu vardır. Renklere aldanma. Red Switch olup da Clicky olan da gördüm. Herkes kafasına göre boyuyor switchlerini. Ben yazmak için Tactile Switch tercih ediyorum. 67gram holy panda. Oyun için bence gateron yellow ideal. Bu iş hobi işi. Girdin mi çıkamazsın.