Red mi alayim yoksa yellow mu sence hocam bide blic in t 60 ina demistim doğru anlastik degil miT60 ile karşılaştırmak hakarettir hocam.
Red switch benzeri bir switch. Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız bu.
Red mi alayim yoksa yellow mu sence hocam bide blic in t 60 ina demistim doğru anlastik degil miT60 ile karşılaştırmak hakarettir hocam.
Red switch benzeri bir switch. Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız bu.
Fark etmiyor Blic, Sarfect, Ziyoulang T60 hepsi aynı klavye bu çok daha iyi bir klavye.Red mi alayim yoksa yellow mu sence hocam bide blic in t 60 ina demistim doğru anlastik degil mi
Ak680'deki switchler berbat olduğu için bu daha iyi.Ak680 mi bu mU
Hocam rk61 mi önerirsiniz yoksa bunu muFark etmiyor Blic, Sarfect, Ziyoulang hepsi aynı klavye bu çok daha iyi bir klavye.
Optik switch olduğu için mekanik switchlerden daha iyi tepkime süresine sahip.
hocam hangi switch öneriyorsunuz? hotswap ve sessiz olsun istiyorum. speedler ile brown farkınedir?Daha önce de paylaşmıştım fakat o zamanlar switchleri sınırlıydı şimdi Black Blue Brown Red Ve yanında Speed yellow ve Speed silver seçenekleriyle geliyor. RGB ve yazılımı mevcut, PBT doubleshot keycaps ve hot swap özelliği de var. Switchler huano bildiğiniz üzere güzel switchler. Fiyatına göre bedava.
Bence Rk61.Hocam rk61 mi önerirsiniz yoksa bunu mu
Aşırı sessiz switch istiyorsanız silent switchlere göz atmanız lazım. Örnek istiyorsanız Akko penguin ya da fairy switch.Aşırı sessiz olup performansını koruyan bir switch var mı ?
İleride custom klavye vs. kafasına girersem aklımda bulunsun.
Brown daha sesli yellowdan.Speed Yellow Switch aldım. Speed switchler hakkında çok bilgim yok. Sessiz olsun istiyorum, sizce yol yakınken browna geçeyim mi?
çok teşekkürler dostum bilgilendirdiğin için.Brown daha sesli yellowdan.
yellow red ile neredeyse aynı tek fark biraz daha sesli ve basım sertliği farklı bence yellow en güzel switchlerden bir tanesi.
yellow, red, brown, blue switch kullanmış birisi olarak söylüyorum bunu.
Biraz klasik olucak ama ileride satmak için alınır mı?Daha önce de paylaşmıştım fakat o zamanlar switchleri sınırlıydı şimdi Black Blue Brown Red Ve yanında Speed yellow ve Speed silver seçenekleriyle geliyor. RGB ve yazılımı mevcut, PBT doubleshot keycaps ve hot swap özelliği de var. Switchler huano bildiğiniz üzere güzel switchler. Fiyatına göre bedava.