Neler Yeni

🔥İndirim Geforce Now 4080 li paketler satışa açıldı !!! %10 ekstra indirimli

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Bannerlord deneyim diye aldım 1 aydır oyun bakımda oynayamıyoz abonelikte boşa gitti desteğe yazdım dönen yok

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,489
İsim
Çağatay
"Biz size bunca zaman 1060 ve HDD li sunucuları iteledik, bunu gündemden düşürmeyen bir kaç yayıncı milleti uyandırdı, o kadar da pavalı körpe yayıncı ve youtuber tutmuştuk ama olmadı. İyi o zaman normalde vermemiz gereken 4000 serisini size veriyoruz ama ek ücreti de iteliyoruz". Demek istemişler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Muhammet Zora
"Biz size bunca zaman 1060 ve HDD li sunucuları iteledik, bunu gündemden düşürmeyen bir kaç yayıncı milleti uyandırdı, o kadar da pavalı körpe yayıncı ve youtuber tutmuştuk ama olmadı. İyi o zaman normalde vermemiz gereken 4000 serisini size veriyoruz ama ek ücreti de iteliyoruz". Demek istemişler.
5 sayfa 4000 serisi kartların standart pakette yurtdışında da verilmediği yazılmış hiç mi okumadınız.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,489
İsim
Çağatay
5 sayfa 4000 serisi kartların standart pakette yurtdışında da verilmediği yazılmış hiç mi okumadınız.
O 5 sayfayı okumaya harcayacak boş vaktim yok. Konu ile ilgili düşüncemi yazdım. Çok ilgileniyorsan, benim lafım pavalı körpelerle. Ona vurgu yaptım. Mutlu oldun mu ?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Burak
Buna gerçekten para veren var mı? Her ay bana da ateşlesinize bu parayı, ben sizin yerinize 4080 alıp oynayayım.
Satın aldım hiç sorunsuz oynatıyor yüksek fps takılmadan donma kasma vesaire olmadan oynuyorum bağlantı sorunları da yok şuan

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Yurt dışında da düzenleme yapıldı. Performans ve Ultimate sürümleri orada da var. TR de en kötü kartlar yurt dışında en iyi kartlar veriliyormus gibi algıya gerek yok. Yalan yok başlarda kurnazlık yapıp 1060 veriyorlardı fakat şu an sabit herkese 2080 veriliyor. Zararın neresinden dönersen kârdır ama güven kaybı kötü bir şey. Eminim buradaki çoğu arkadaş bir daha güvenmez bu sisteme. HDD olayı nasıl su an bilmiyorum. Zamanla düzelir ve kullanışlı olur umarım Türkiye için.
Hocam dün daha 1060 a denk geldik gözünüzü seveyim yapmayın sevmeyin bu kadar ezikliği ezilmeyi Hans benden daha mı iyi ki 4080 değil 4060 gelince Nvidanın Annesinde hak telep ediyor bana 1060 gelince şükret deniyor. Bırakın şu ezikliği sesiniz çıksın artık adamlar göz göre göre 1.5 yıl sevdi bizi. Bu zararın dönüşü avrupada standart olan sistemi 1.5 sene sonra TR ye kemik atar gibi getirmek değildir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani birde ne kaldı şurada 5000 serisinin duyrulmasına bu adamlar 5000 serisinde DLSS 4.0 duyurulsa yine DLSS 4.0 ON YAZIP bize 4000 SERİSİ KARTLARI KİTLERLER üstüne birde DLSS 4.0 PARASI alırlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış bilgi veriyorsunuz, üstüne bir de forumda size alkış tutuyorlar, gerçekten komedi. Geforce Now'ın hiçbir zaman tüm paketlerinde RTX 4080 olmadı, ayrıca hiçbir zaman 7 dolara satılmadı.

İngiltere fiyatları:
Alıntıyı görüntüle

• Aylık fiyat: 20 GBP = 25 USD = 882 TRY
Arkadaşlar, sırf iki yayıncı arasında kavga çıktı diye, onların atıp tuttuğu saçmalıkları salt doğru kabul etmeyin. Kendi araştırmanızı yapın. Şu anda yurt dışındaki fiyatın yarısına Ultimate paket alabiliyoruz. Bu, Türk oyuncular için müthiş bir fırsat. İnsanları gereksiz yere kışkırtıp korkutmayın.
Ya hocam forumunda yazdığın adam bile gitti denedi 10 dememeden 6 sı 1060 çıktı kafayı mı yediniz siz ya . Adamlar avrupaya standart ücretten sundukları paketi 1.5 sene boyunca Türk oyun kitlesini enayi yerine koyduktan sonra ek ücretle getiriyor sizde şimdi çıkmış alkış tutuyorsunuz oo çok iyi diye. sırf o yayıncılar konuştu hakkınızı savundu diye bu paketi aldınız size kalsa sussa herkes 1060+ HDD keyfi devam demi 😄

Son düzenleme:

Vitamin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkan Bahar
Ya hocam forumunda yazdığın adam bile gitti denedi 10 dememeden 6 sı 1060 çıktı kafayı mı yediniz siz ya . Adamlar avrupaya standart ücretten sundukları paketi 1.5 sene boyunca Türk oyun kitlesini enayi yerine koyduktan sonra ek ücretle getiriyor sizde şimdi çıkmış alkış tutuyorsunuz oo çok iyi diye. sırf o yayıncılar konuştu hakkınızı savundu diye bu paketi aldınız size kalsa sussa herkes 1060+ HDD keyfi devam demi 😄
Ekran görüntüsü bile attım sırf kendi araştırmanızı yapamıyorsunuz diye. Screenshotlu her şeyi kanıtlı mesajı alıntılayıp yurtdışında standart pakette 4080 veriyorlar yazmışsınız :trpeepo: Hadi bir kez daha açıklayayım.
Yurtdışındakinin yarı fiyatına 4080 paket alabiliyoruz, üstüne tartışılacak bir şey değil bu iki dakika vpn açıp yurtdışı geforce now sayfasına girip kendinde görebilirsin.

1734691832851.png

Son düzenleme:

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Efta
Geforcenow alıp kullanan varsa lansmana özel satışa şuan açıldı indirimle geliyor takip eden tercih edebilir 4080 li paketleri 6 aya yükselttim ben 1252 kusüre geldi. Not: 11+1 aylık üyeliğim vardı onunda etkisiyle dediğim fiyata düşmüş olabilir. Güncelleme: 11+1 Aylık mevcut üyeliğim olduğu için de + olarak 1252.57 TL ye almış oldum yan hesabımdan üyeliksiz kontrol ettiğimde 2160 TL ye geliyor 6 aylık 4080 li paket. Not 2 : Tüm 4080li paketlerde %10 lansman indirimide ekleniyor. Güncelleme 2: 20.12.2024Ürün paketini şuan kullanıyorum herhangi bir sorun yasamaksızın hızlı şekilde akıcı ve yüksek fps alarak bağlantı sorunları yaşamadan gayet güzel performans ile oynuyorum tavsiye ederim fiyatına değer diye düşünüyorum.
300tlye 1060 veriyorlardı. Bence 4080de vermiyorlardır kesin şimdi inanmıyorum XD

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
LAN ZATEN YURT DIŞINDA HER ÜYELİK MODELİNDE 4080 VAR. NASIL 4080'Lİ PAKETİ ÖZEL OLARAK SUNABİLİRSİNİZ. YÜZSÜZLÜK, AĞIR ŞEREF YOKSUNLUĞUDUR.

Geforce Now denen rezilliğe para verende akıl aramam.

Hocam cok guzel sozmus be:
``YÜZSÜZLÜK, AĞIR ŞEREF YOKSUNLUĞUDUR.``

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Ekran görüntüsü bile attım sırf kendi araştırmanızı yapamıyorsunuz diye. Screenshotlu her şeyi kanıtlı mesajı alıntılayıp yurtdışında standart pakette 4080 veriyorlar yazmışsınız :trpeepo: Hadi bir kez daha açıklayayım.
Yurtdışındakinin yarı fiyatına 4080 paket alabiliyoruz, üstüne tartışılacak bir şey değil bu iki dakika vpn açıp yurtdışı geforce now sayfasına girip kendinde görebilirsin.

Alıntıyı görüntüle
Hocam kafanızı kuma gömmeye devam edin olay bu gün olan olay değil 1.5 senedir en iyi kartı standart paketten yurt dışına verip yerli kullanıcıya 1060 layık gören sistemden bahsediyoruz bana daha yeni gelmiş paketin ekran görüntüsünü atıyorsunuz. Hadi birdaha mala anlatır gibi anlatayım hocam, Gforce now Türkiye'ye 1.5 sene boyunca HDD +1060 hizmeti verirken Alman hans 4080 alıp keyfine baktı mı aynı paraya? Bu gün yaptıkları şey bu ayıplarını örtmüyor. Ayrıca standart olarak verilmiyor dediğiniz kart premium pakette çatır çatır verildi tr ile aynı fiyata.

Vitamin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkan Bahar
Hocam kafanızı kuma gömmeye devam edin olay bu gün olan olay değil 1.5 senedir en iyi kartı standart paketten yurt dışına verip yerli kullanıcıya 1060 layık gören sistemden bahsediyoruz bana daha yeni gelmiş paketin ekran görüntüsünü atıyorsunuz. Hadi birdaha mala anlatır gibi anlatayım hocam, Gforce now Türkiye'ye 1.5 sene boyunca HDD +1060 hizmeti verirken Alman hans 4080 alıp keyfine baktı mı aynı paraya? Bu gün yaptıkları şey bu ayıplarını örtmüyor. Ayrıca standart olarak verilmiyor dediğiniz kart premium pakette çatır çatır verildi tr ile aynı fiyata.
İngiliz Jack 4080'e aylık 880TL ödüyor kardeşim nerde aynı fiyat? Sadece iki saniye attığım SS'e bakıp 20 sterlini türk lirasına çevir bu kadar basit.

Top Bottom