Bildiğim kadarıyla önerilen internet hızı +30 mbps ve satın aldıktan sonra sıra bekleyeceğinizi pek sanmam.agalar ben bilgisayar alıcam 8 10 ay içersinde bu aradada geforce now almayı düşünüyorum 2 tane sorum var ilk sorum 2.4 ghz 20 mbps %4 packet loss ile oynanırmı 2. sorum ise sırada ne kadar bekleniyor ortalama
birde kablonete geçmeyi düşünoyruz şuanki internet 24 mbps türk telekom 100mbps kablonete geçmeyi düşünüyoruz ne dersiniz ?agalar ben bilgisayar alıcam 8 10 ay içersinde bu aradada geforce now almayı düşünüyorum 2 tane sorum var ilk sorum 2.4 ghz 20 mbps %4 packet loss ile oynanırmı 2. sorum ise sırada ne kadar bekleniyor ortalama
20 mbps-30 mbps arası gidip geliyorum online oyunlarda sıkıntı çıkarıyor hikayeliler su gibi sıra girdiğin zamana göre değişiyor sabah saatleri az kişi oluyor ama akşama doğru yarım saati geçer beklemenagalar ben bilgisayar alıcam 8 10 ay içersinde bu aradada geforce now almayı düşünüyorum 2 tane sorum var ilk sorum 2.4 ghz 20 mbps %4 packet loss ile oynanırmı 2. sorum ise sırada ne kadar bekleniyor ortalama
20 Mbps zor hocam gerçi sadece internetle alakalı değil 50 mpbs internet ile girsemde grafikler çamurlaşabiliyor yoğunlukla felanda alakalı sanırsam.agalar ben bilgisayar alıcam 8 10 ay içersinde bu aradada geforce now almayı düşünüyorum 2 tane sorum var ilk sorum 2.4 ghz 20 mbps %4 packet loss ile oynanırmı 2. sorum ise sırada ne kadar bekleniyor ortalama
Önermiyorum hicamagalar ben bilgisayar alıcam 8 10 ay içersinde bu aradada geforce now almayı düşünüyorum 2 tane sorum var ilk sorum 2.4 ghz 20 mbps %4 packet loss ile oynanırmı 2. sorum ise sırada ne kadar bekleniyor ortalama