Çözüldü✓ Geforce Now sorunum?

Reaksiyon skoru
131
Herkese iyi forumlar. Dün ilk defa bilgisayara Geforce Now indirdim ama açtığımda siyah ekranla karşılaştım. Uzun süre bekledim açılmadı. İnternetten sorunu araştırdım ve dosyalardan DirectX sürümünü düşürme yöntemini denedim ve Geforce Now'ı DirectX 9 ile çalıştırdım. Siyah erkan gitti ama bu seferde oyuna girerken ''Sisteminiz akış yayınlamaya yetecek minimum gerekleri karşılamıyor.'' diye bir hata çıktı. Minimum sistem gereksinimlerine baktım ve bilgisayarım rahatlıkla açabiliyordu ama DirectX sürümünün en az 11 olması gerekli. Benim sürümüm 12 ama tahminimce uygulamayı 9 da açtığım için oyunlara giremiyorum. Oyuna girmek için 12 ye ihtiyacım var ama 12 ye alırsam menü gelmeyeceği için oyunu açamam. Bunun bir çözümü varmıdır?
1612959096839.png
1612959107451.png

speedtest yapıp sonucu atarmısın

İnternette yeterli aslında sorunu tam anlamadım silip yüklermisiniz

Ben de uygulamayı açtığımda bazen siyah ekranda kalıyor, imleci siyah kısma tıklayınca düzeliyor genelde. Olmazsa alt tab felan yapıyorum

Sistem özellikleriniz nedir?

Evet, sorunu çözdüm. Bilgisayar iyi performans vermesi için pil seçeneklerinden yüksek performans moduna almıştım. Sizde de bu problem varsa dengeli moduna çekin oluyor. directx sorunu da düzeldi 11 de oynayabiliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,007
Üyeler
187,916
Son üye
babapars
Geri