🔥İndirim GeForce NOW Trendyol İndirimi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,814
1 aylık 189₺ Nays ile 160₺

3 aylık 399₺ Nays ile 339₺

https://ty.gl/jp05z6doc3

6 aylık 689₺ Nays ile 586₺

Edit: Aynı indirim Hepsiburada'da da var.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: qnyb
Game+ ın bana kattığı tek şey, yeni sistem almamı sağlamaları oldu. Teşekkürler game+ verdiğiniz rezil hizmetten dolayı artık yeni sistemim var.

Game+ ın bana kattığı tek şey, yeni sistem almamı sağlamaları oldu. Teşekkürler game+ verdiğiniz rezil hizmetten dolayı artık yeni sistemim var.
Yeni üyelere bedava 1 haftalık kod verecez diyip tüm kodların bozuk çıkması.

• Beğen
Yeni üyelere bedava 1 haftalık kod verecez diyip tüm kodların bozuk çıkması.
Kodların bozuk çıkmasına şaşırmanız garip. Zaten kendi kullandıkları sistem bozuk, kodları nasıl doğru çalışsın. En az hizmetle en çok parayı nasıl kazanabilirim diye düşünmekten başka bir şey yaptıkları yok. Anca popüler kişilere sponsor olup reklamını yaptırmak için harcama yapıyorlar. Rezil firma.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geçen 13 ündü bi yıllık aldım baya uygun diye. Tabletten girerim diye. Böyle kötü olay görmedim. Dedim nettendir pcde girdim. Cyberpunk 10 fps veriyor benim pc zaten 50 filan... İadede almıyolar adını noktaladıklarımın. Bin lira girdi isteyene satayım 😂

Geçen 13 ündü bi yıllık aldım baya uygun diye. Tabletten girerim diye. Böyle kötü olay görmedim. Dedim nettendir pcde girdim. Cyberpunk 10 fps veriyor benim pc zaten 50 filan... İadede almıyolar adını noktaladıklarımın. Bin lira girdi isteyene satayım 😂
bana giren hepimize girsin tren yapalim diyon yani

Kodların bozuk çıkmasına şaşırmanız garip. Zaten kendi kullandıkları sistem bozuk, kodları nasıl doğru çalışsın. En az hizmetle en çok parayı nasıl kazanabilirim diye düşünmekten başka bir şey yaptıkları yok. Anca popüler kişilere sponsor olup reklamını yaptırmak için harcama yapıyorlar. Rezil firma.
Şaşırmadım. Aylık kota getirmeyi düşünen berbat bir firma Turkcell

• Beğen
  • Beğen
Şunu her eve RTX bilgisayar girecek, düşük sistem sorun olamuacak diye pazarladılar ya.

Ben başka bir şey demiyorum.

• Beğen
Ge force ben mi kullanamıyorum trde stabil çalışmıyor mu forza moto sportu açamadım

• Beğen
Geri