boosteroid al daha çok oyun vardostlar cok bır bılgım yok sadece oyun verıyormus galıba onları almak ıcın paketı almak ıstıyorum suanda ben aylık 380e alabılıyorum 1 ay olucak sekılde sızce mantıklı mı yoksa alınmaz mı bırde paketi bıraz anlatır mısınız
hocam fark neler bırde bu pakette neler varboosteroid al daha çok oyun var
rtx 4080 filan var, ama oyun çeşitliliği az boosteroidde 7900xt var, fark göremezsin ve boosteroidde hem daha çok oyun var hemde aile kütüphanesinden oyun oynayabiliyosun.hocam fark neler bırde bu pakette neler var
hocam kusura bakmayın ama 4080 var derken nasıl 4080 var onun ozellıklerını mı sunuyor anlayamadım zaten 5070ti kullanıyorum sadece oyunlar ıcın alıcam hocamrtx 4080 filan var, ama oyun çeşitliliği az boosteroidde 7900xt var, fark göremezsin ve boosteroidde hem daha çok oyun var hemde aile kütüphanesinden oyun oynayabiliyosun.
ne verıyorkanka ben aldım memnunum ama bırıktırıp 2. elden sistem dizmek de mantıklı
5070 ti varsa almaıyn hocam, zaten sizde olmayan oyunları oynayamıyorsunuz kütüphanenizde olması lazım.hocam kusura bakmayın ama 4080 var derken nasıl 4080 var onun ozellıklerını mı sunuyor anlayamadım zaten 5070ti kullanıyorum sadece oyunlar ıcın alıcam hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ucuz oyun nerden alınır ya pcyı kullanamıyorum resmen5070 ti varsa almaıyn hocam, zaten sizde olmayan oyunları oynayamıyorsunuz kütüphanenizde olması lazım.
Steamden daha ucuz olan epic var, crack indirecekseniz dikkatli olun.hocam ucuz oyun nerden alınır ya pcyı kullanamıyorum resmen![]()
Ben normalini aldım 1tlye akıyordostlar cok bır bılgım yok sadece oyun verıyormus galıba onları almak ıcın paketı almak ıstıyorum suanda ben aylık 380e alabılıyorum 1 ay olucak sekılde sızce mantıklı mı yoksa alınmaz mı bırde paketi bıraz anlatır mısınız
hocam buarada 3k mouse gecenlerde vıper v3 pro cok saglam ındırımlerle yanlsı degılsem 3400 banındaydı galıba oyle bırsey beklenebılır sahsen ben kullanıyorum cok memnunumSteamden daha ucuz olan epic var, crack indirecekseniz dikkatli olun.
Ben normalini aldım 1tlye akıyor
Aynenhocam buarada 3k mouse gecenlerde vıper v3 pro cok saglam ındırımlerle yanlsı degılsem 3400 banındaydı galıba oyle bırsey beklenebılır sahsen ben kullanıyorum cok memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyun ıcın mı hocam
Sağlam bir internetiniz varsa alabilirsiniz, ancak oynayacağınız oyunun kütüphanede olması gerekiyor. Ayrıca Game Pass'te bazı oyunlar var, Game+ paketinde Ubisoft+ ve GeForce+ da satılıyor. Onlara da göz atın.dostlar cok bır bılgım yok sadece oyun verıyormus galıba onları almak ıcın paketı almak ıstıyorum suanda ben aylık 380e alabılıyorum 1 ay olucak sekılde sızce mantıklı mı yoksa alınmaz mı bırde paketi bıraz anlatır mısınız