z.furkandenizhan
80+ Bronze
KONUNUN GÜVENİRLİĞİ YETERSİZ OLDUĞU İÇİN YÖNETİM TARAFINDAN DÜZENLENMİŞTİR.
Ekler
En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Zula açar mı?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bugün son gelen donanımlarla GeForce Now'ın türk versiyonunu Beta olarak kullanıma sunuyoruz
Sunucular Türkiye'de olduğu için gecikme gayet düşük, veri sıkıştırma ile rahatlıkla 8Mbps internet ile kullanılabiliyor.
Önerilerinizi, sorularınızı, istediğiniz özellikleri bekliyorum
Steam ve EpicGames üzerindeki tüm oyunları oynayabilirsiniz.Ücretsiz bir şekilde kullanım seçeneği olacak mı? Bildiğiniz üzere Geforce Now da bu mevcut İsmi ne olacak ? Ne zaman kullanılabilecek ? Hangi oyunları destekleyecek ?
GTA 6 açarZula açar mı?
Ücretsiz kullanım olmayacak, ona yetecek paramız yok Ama 3 saat deneme süresi olacak.Ücretsiz bir şekilde kullanım seçeneği olacak mı? Bildiğiniz üzere Geforce Now da bu mevcut İsmi ne olacak ? Ne zaman kullanılabilecek ? Hangi oyunları destekleyecek ?
Yani o pentium'u gördüm biraz eski gibi.Steam ve EpicGames üzerindeki tüm oyunları oynayabilirsiniz.
GTA 6 açar
O Pentium load balancer, ve ddos mitigation için kullanılacak. Yani saldırıları ana oyun sunucusu değil, o alacak Kendisini AMD Ryzen 9'a siper edecekYani o pentium'u gördüm biraz eski gibi.
Kahraman PENTİUM!!O Pentium load balancer, ve ddos mitigation için kullanılacak. Yani saldırıları ana oyun sunucusu değil, o alacak Kendisini AMD Ryzen 9'a siper edecek
Yazık değil mi PentiumaO Pentium load balancer, ve ddos mitigation için kullanılacak. Yani saldırıları ana oyun sunucusu değil, o alacak Kendisini AMD Ryzen 9'a siper edecek
Vay be.O Pentium load balancer, ve ddos mitigation için kullanılacak. Yani saldırıları ana oyun sunucusu değil, o alacak Kendisini AMD Ryzen 9'a siper edecek
Hayır, pentium eski ve güçsüz olsa da dayanıklıdır, kolay kolay pes etmez. Üstündeki yanmış termal macunu gördünüz mü?Yazık değil mi Pentiuma
Teşekkürler.Vay be.
Burdan bir PENTİUM geçti.
Hayırlı olsun.
Şimdi Ameriga düşünsün.
Gördüm tabiHayır, pentium eski ve güçsüz olsa da dayanıklıdır, kolay kolay pes etmez. Üstündeki yanmış termal macunu gördünüz mü?
Açmaz krdşmZula açar mı?
Geforce now ne işe yarıyor fps göstermek dışında Cahilliğime verinGördüm tabi
Ne zaman kullanabileceğiz bu Türk yapımı Geforce Nowu?