Beyler Logitech G502 Hero modeli fare en ucuz amazonda gelecek evimde satıcısı üzerinden satılıyor yani güvenmeli miyim alsam sorun çıkar mı daha önce alışveriş yapan var mı
amazon sorun değil zatende adamlar bana iade veya arızalı ürün gönderseler ne yapacağımamazonda herhangi bir sorun yaşamazsın hocam
iade edeceksin. amazon müşteri hizmetleri mağdur etmez.amazon sorun değil zatende adamlar bana iade veya arızalı ürün gönderseler ne yapacağım
Hocam AJazz 159 Apex bundan çok daha iyi diye biliyorum hem kablosuz ve Gif ekranı vs. Olmasından dolayı (Yani görünüş ve rahatlık olarak) Hem'de özellik olarak 8K falan vs. Hem'de daha ucuz tavsiyem 2?El'den Temiz çalışan bir tane Alın daha iyiBeyler Logitech G502 Hero modeli fare en ucuz amazonda gelecek evimde satıcısı üzerinden satılıyor yani güvenmeli miyim alsam sorun çıkar mı daha önce alışveriş yapan var mı
apex palm tutuşa uygun değil belki arkadaş palm tutuyordur onu da hesaplamak lazım.Hocam AJazz 159 Apex bundan çok daha iyi diye biliyorum hem kablosuz ve Gif ekranı vs. Olmasından dolayı (Yani görünüş ve rahatlık olarak) Hem'de özellik olarak 8K falan vs. Hem'de daha ucuz tavsiyem 2?El'den Temiz çalışan bir tane Alın daha iyi
Tabi iki O'da var bu arada siz diyince baktım'da Bu nasıl bir tutuş hocam Yani palm tutuş yapanların muhtmelen elleri kücük ve sişmandır yoksa Böyle tutulmaz hocam Yani ben mouse böyle tutsam bir şeyi avuçlamış gibi hissederimapex palm tutuşa uygun değil belki arkadaş palm tutuyordur onu da hesaplamak lazım.
clawa yatkınsa olur, aslında ufaklık ve şişmanlıkla alakası yok tamamen rahatlığa göre değişiyor elin nasıl rahatsa nasıl iyi oynuyorsan olay orada bitiyor.Tabi iki O'da var bu arada siz diyince baktım'da Bu nasıl bir tutuş hocam Yani palm tutuş yapanların muhtmelen elleri kücük ve sişmandır yoksa Böyle tutulmaz hocam Yani ben mouse böyle tutsam bir şeyi avuçlamış gibi hissederim
Ben daha çok Calw ve palm arası yani Calw ama O kadar geride değil biraz daha ileride parmak uçları sizce Apex benim elime uygun olur mu param yok diye alamamıştım
satıcı gelecek evimde miydikulaklığımın kablosunda temassızlık vardı. iade talebi oluşturdum.2 gün sonra adresime ürünü kendileri almaya geldiler. 1 gün sonrada paramı yatırdılar.bu tür olaylarda amazon daha güvenli.
ya alıcaktım fakat güvenemedim çok fazla kötü yorum kötü deneyim okudum bi ara vgn de düşündüm çok fazla baktım çok fazla araştırdım ve sıkılmaya başladım eskiside bozuktu dedim ki artık bitane alayımda rahatlıyım bende bu modeli düşündümHocam AJazz 159 Apex bundan çok daha iyi diye biliyorum hem kablosuz ve Gif ekranı vs. Olmasından dolayı (Yani görünüş ve rahatlık olarak) Hem'de özellik olarak 8K falan vs. Hem'de daha ucuz tavsiyem 2?El'den Temiz çalışan bir tane Alın daha iyi
yoksa o fiyata daha çok fare varsatıcı gelecek evimde miydi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya alıcaktım fakat güvenemedim çok fazla kötü yorum kötü deneyim okudum bi ara vgn de düşündüm çok fazla baktım çok fazla araştırdım ve sıkılmaya başladım eskiside bozuktu dedim ki artık bitane alayımda rahatlıyım bende bu modeli düşündüm