Neler Yeni

Gelir belgesiz kredi kartı veren banka

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam banka kayıtlarında çalışma bilgilerin yer alıyor mu ? Alıyorsa tamam, almadığı halde çalışma bilgisi olmadan 36 ise saskinim
Hayır bir yerde çalışmadığım için yer almıyor. Normalde taksitli alışveriş pek yapmadığım için kredi kartını pek kullanmıyordum. Bende ilk gördüğümde şaşkındım sonra çok kurcalamadım 😄

DeepBlue_

80+
Hayır bir yerde çalışmadığım için yer almıyor. Normalde taksitli alışveriş pek yapmadığım için kredi kartını pek kullanmıyordum. Bende ilk gördüğümde şaşkındım sonra çok kurcalamadım 😄
Değişik hocam. Mesela bende de şöyle bir durum oldu ama seninkinin yanında birsey değil. Burs için verilen genckartin tarihi doldu yeni kart çıkardılar. Normalde çıkmaması gerek çünkü öğrencilik bitti. Normal standart kredi kartı olarak verdiler genckkart olarak değil.

Existentia

80+ Silver
hem gelir belgesiz arıyorsun hem de 7-8 bin mi?? faizsiz kredi de ister misiniz efendim
Ben 20.000 liralık kart aldım gelir belgesiz ayrıca faizsiz kredi de veriyorlar düşük miktarlarda yeni müşteriysen

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Değişik hocam. Mesela bende de şöyle bir durum oldu ama seninkinin yanında birsey değil. Burs için verilen genckartin tarihi doldu yeni kart çıkardılar. Normalde çıkmaması gerek çünkü öğrencilik bitti. Normal standart kredi kartı olarak verdiler genckkart olarak değil.
Hiç limit yükseltme talebinde bulundun mu peki? Gelir 9-10k bandındaysa veriyorlar diye biliyorum yukarıda arkadaşın dediği gibi. Bilemiyorum neye göre veriyorlar bu limitleri.

DeepBlue_

80+
Hiç limit yükseltme talebinde bulundun mu peki? Gelir 9-10k bandındaysa veriyorlar diye biliyorum yukarıda arkadaşın dediği gibi. Bilemiyorum neye göre veriyorlar bu limitleri.
Hocam aylık gelir bilgisi istiyor. Gelir olmadığı için bir şey yazmadım e haliyle başvuru da olmuyor

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
Selam arkadaşlar, üniversite öğrencisiyim ailemden aldığım aylık para var sadece, gelir belgesi olmadan kredi kartı almak istiyorum 7-8 bin TL limitli mümkün mü eğer böyle bir olay varsa hangi bankadan alabilirim
@Ademmk
Ben ilk kredi kartımı gelir belgesiz aldım. Başta 2 bin vermişti ama herhangi bir gelir belgesi göstermeden düzenli ödemeler ve vadeli mevduat/yarım hesaplarını bol bol kullanarak herhangi bir gelir belgesi göstermeden limitini 25 bin liraya kadar çıkardım. Yani mümkün hocam.
Gelir belgesiz dediğim resmi bir belge upload etmeden. Aylık kazanç kısmına random 8/10bin falan yazmıştım belge yüklemeden.

rec3p

80+
Ben ilk kredi kartımı gelir belgesiz aldım. Başta 2 bin vermişti ama herhangi bir gelir belgesi göstermeden düzenli ödemeler ve vadeli mevduat/yarım hesaplarını bol bol kullanarak herhangi bir gelir belgesi göstermeden limitini 25 bin liraya kadar çıkardım. Yani mümkün hocam.
Gelir belgesiz dediğim resmi bir belge upload etmeden. Aylık kazanç kısmına random 8/10bin falan yazmıştım belge yüklemeden.
hangi kart ve banka

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Selam arkadaşlar, üniversite öğrencisiyim ailemden aldığım aylık para var sadece, gelir belgesi olmadan kredi kartı almak istiyorum 7-8 bin TL limitli mümkün mü eğer böyle bir olay varsa hangi bankadan alabilirim
@Ademmk
Ailenden toplu bir para alıp 3 ay hesabında tut aylık harcamını oradan yap ama ailenin sana gönderdiği ile tamamla eksiltme ilk gelen parayı 4. Ay başvur hangi bankada tutuyorsan parayı o bankanın kartına tuttuğun paraya göre yüksek alırsın

Gelir sorarsa da iş harici gelir belirt borsa kripto vb yaz aylık 15 bin yaz sorgulayan yok nasılsa hesapta da para var alırsın kartı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,586
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gelir belgem benimde yok önceden banka kartı çıkarmıştım kartı kullana kullana Nakit avans vs çektim filan derken düzenli ödemelerim sonucunda limitlerini kendileri yükseltiler şuan iki banka ile çalışıyorum İş bankası ve garanti ikiside çok güzel tavsiye ederim iş bankası limitim 26500tl garanti limitim 31600tl şuanda birde bu banka 100 bin TL Kredi veriyor diğeri 86500 TL

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
@Ademmk
Pazartesi ziraat şubesine gittim. Şuana kadar hiç kredi kartı kullanmadım. 1 yıldır bağkurum ödeniyor işletmem var. Ona rağmen kredi puanınız hiç yok ve maaşlı çalışan değilsiniz diye kredi kartı veremiyoruz. Anca 1 yıllık geliriniz incelenecek ona göre limit çıkar vs dedi. Yani anlayacağın o ki KYK almiyorsan bir yerde çalışmıyorsan sigortalı bırak 7-8bini sana da 1-2 bin TL zor çıkar görünüyor.

Mert

80+ Silver
BDDK sınırı 2000 TL.

Top Bottom