Neler Yeni

Gelir belgesiz kredi kartı veren banka

Zeth

80+ Bronze
devlet bankası hem de nasıl yaptı o hamleyi hocam ? :D
Önce 3 bin verdiler 1 ay sonra mobil bankacılıktan limit arttırıp 7 bine yükselttim daha fazla yükseltmiyor şu an özel bir şey yapmadım onun dışında.

DeepBlue_

80+
Önce 3 bin verdiler 1 ay sonra mobil bankacılıktan limit arttırıp 7 bine yükselttim daha fazla yükseltmiyor şu an özel bir şey yapmadım onun dışında.
İs bilgilerin olmadan kart başvurusu yapılamıyor. oradaki çalışanın isguzarligi olabilir. Ozeller bunu yapıyor çünkü calismiyorken 10 bin lik kart verdi bana garanti.

Son düzenleme:

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
devlet bankası hem de nasıl yaptı o hamleyi hocam ? :D
Sebebini bilmiyorum ama üniversitede aldığım ziraat gençkartımın bin liralık limitini herhangi bir başvuru yapmadığım halde 2.5 yıl kadar sonra 36 bine çıkardılar. Sanırım tek kriter gelirini göstermek değil. Hesaptaki para akışına göre de teklif yapabiliyorlar galiba.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius
Selam arkadaşlar, üniversite öğrencisiyim ailemden aldığım aylık para var sadece, gelir belgesi olmadan kredi kartı almak istiyorum 7-8 bin TL limitli mümkün mü eğer böyle bir olay varsa hangi bankadan alabilirim
@Ademmk
üniversite öğrencilerine net gelirine 5000 tl de yazsan alabilceğin max limit 2000 bddk nın verdiği limit bu çünkü sigortan varsa 5-6 veriyolar ki yaklaşık 8 bankayla çalışıyorum ziraat halk ve vakıf gelir belgesi istiyor diğer bankalar limit veriyor ama az axess 500 verdi bana ama aslında 2000 qnb de kredi kartım olduğu için onları kapatmamı istedi 2000 vermek için

Aldığın bursların dekontunu gelir olarak bankaya gidip ibraz edebilirsin.

Garanti 2500₺
QNB-Enpara 1000₺
Ziraat 2000₺
Maximum 1000₺ veriyor.
qnb-finansla enpara 2000 e kadar çıkarıyor ziraat belgesi en az 6 aylık sigorta istiyor geçen hafta şubeyle görüştüm

axess de 2000 veriyor gelirim 6000 tl olmasına rağmen ailemden 1500 4500 de burslardan almama rağmen

Wardaren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda Vardar
Hesaptaki para akisina bakiliyor ayni zamanda aylik gelirin borc odemelerin findeks raporun bunlarin hepsi etkili. Suanda bildigim kadariyla 2500 liraya kadar limit veriliyor. Daha fazlasi icin daha onceden acmadiysan gelir belgesi gostermen gerekebilir. Ailenden gizli yapmaya calismiyosan bisileri ek kart cikartsinlar sana zaten onlardan alacagin parayla dondurmeye calisicaksin anladigim kadariyla

DeepBlue_

80+
Sebebini bilmiyorum ama üniversitede aldığım ziraat gençkartımın bin liralık limitini herhangi bir başvuru yapmadığım halde 2.5 yıl kadar sonra 36 bine çıkardılar. Sanırım tek kriter gelirini göstermek değil. Hesaptaki para akışına göre de teklif yapabiliyorlar galiba.
Hocam şaka mısın 36 bin mi ? :D :D bendeki genckart 10 yillik tam. Limit 500.1 TL çıkarmadılar. Hatta nakit para atacaktım karta limiti yükselir de alisveris yapabilirim diye. Onu bile yapmadılar. Bir yaşıma daha girdim valla. 36k :D

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam şaka mısın 36 bin mi ? :D :D bendeki genckart 10 yillik tam. Limit 500.1 TL çıkarmadılar. Hatta nakit para atacaktım karta limiti yükselir de alisveris yapabilirim diye. Onu bile yapmadılar. Bir yaşıma daha girdim valla. 36k :D
Valla hocam daha geçen ay oldu olay. Ben dahil tüm gençkart kullanan arkadaşlarım çok şaşırdık 😄 "15 gün sonra limitiniz otomatik olarak 36 bine çıkarılacak şimdi yükseltmek için onay yazıp bilmem nereye gönderin" diye bir SMS geldi. Tabii hemen onayladım. Asgarisi %40 olduğu için 25bine düşürdüm.
😄

Wardaren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda Vardar
Suanda ogrenci misin yoksa calisan mi Genckartlar 26 yasina kadar devam edebiliyor gelirin varsa 7500-9000 arasi 36 bine cikmasi normal aslinda.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Suanda ogrenci misin yoksa calisan mi Genckartlar 26 yasina kadar devam edebiliyor gelirin varsa 7500-9000 arasi 36 bine cikmasi normal aslinda.
2020'de mezun oldum. Gelirim var ama resmi kayıtlarda bir gelirim yok. Freelance çalışıyorum.

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Selam arkadaşlar, üniversite öğrencisiyim ailemden aldığım aylık para var sadece, gelir belgesi olmadan kredi kartı almak istiyorum 7-8 bin TL limitli mümkün mü eğer böyle bir olay varsa hangi bankadan alabilirim
@Ademmk
Öğrenciler için bildiğim aldığın burs*4 yani 750 alıyorsan 2500 3000 tl limit çıkıyor en fazla

brutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
berat
Findeks notunuzu atarsanız kaç liralık, hangi bankadan kredi kartı alabileceğinizi atarım.

Top Bottom