DoğruBu yorumu yapıyorum neden bilmiyorum ve hiç anime izlemedim ki zaten yorum yapmak için anime izlemem gerektiğini sanmam. Açılan konu sanki öznel yargı değil de nesnel yargıymış gibi iddia atılmış. Yani dizi-film konuları böyle mi emin değilim yanlışım varsa düzeltilsin. Bence böyle denmesi yanlış
nesnel bir şey zaten one piecenin tarihteki en iyi anime olması herkes tarafından kabul edilmiş bir yargı öznel bir şey yok ortada su nasıl sıvıysa one piece dünyadaki en iyi animedirBu yorumu yapıyorum neden bilmiyorum ve hiç anime izlemedim ki zaten yorum yapmak için anime izlemem gerektiğini sanmam. Açılan konu sanki öznel yargı değil de nesnel yargıymış gibi iddia atılmış. Yani dizi-film konuları böyle mi emin değilim yanlışım varsa düzeltilsin. Bence böyle denmesi yanlış
Dostum sen iyi misin?nesnel bir şey zaten one piecenin tarihteki en iyi anime olması herkes tarafından kabul edilmiş bir yargı öznel bir şey yok ortada su nasıl sıvıysa one piece dünyadaki en iyi animedir
napim birde bir öznel yargıyı neden nesnel yargıymış gibi yazıyorsunuzdünyadaki en iyi anime one piece dir
Naruto ve One Piece izledim. Ancak Naruto bence daha iyi. Çünkü, Naruto öyle bir anime ki, insana hayatı anlatır.dünyadaki en iyi anime one piece dir
Tamam bence en iyisi aot bak en iyisi olmadı suya sıvı der gibi değil bunesnel bir şey zaten one piecenin tarihteki en iyi anime olması herkes tarafından kabul edilmiş bir yargı öznel bir şey yok ortada su nasıl sıvıysa one piece dünyadaki en iyi animedir
herkes tarafından kabul edilmişminesnel bir şey zaten one piecenin tarihteki en iyi anime olması herkes tarafından kabul edilmiş bir yargı öznel bir şey yok ortada su nasıl sıvıysa one piece dünyadaki en iyi animedir
sen kabul ettinminapim birde bir öznel yargıyı neden nesnel yargıymış gibi yazıyorsunuz