merhaba gameon marka 27 inç 240hz 1080p monitör satın aldım ve kendi kendine ölü piksel testi yapıyor displayport ile bağlı hdmı kanlosu ilede denedim aynı sorun devam etti yardımcı olursanız sevinirim...
Mod bölümü ingilizce ve normal ekran kısmı gelmeden menü kısmına girmiyor çok garipmodlarını kurcaladınızmı hocam kablo ile alakasız bir moddur belki sorunun sebebi
Kullanım klavuzunu attım fakat internetten baktığım klavuzda bunla ilgili bir mevzu yokKullanım kılavuzuna bak.
Sorunu tam anlamadım , her açılışta ölü pixel testi mi yapıyor doğru mu?merhaba gameon marka 27 inç 240hz 1080p monitör satın aldım ve kendi kendine ölü piksel testi yapıyor displayport ile bağlı hdmı kanlosu ilede denedim aynı sorun devam etti yardımcı olursanız sevinirim...
Ayn ilk başta sorunsuzdu fifa24 ü yükledim ve tam ekrana aldığımda başladı oyuna altf4 çektiğimde ekran geri geliyordu. Şimdi artık pc yi başlattığımda oluyor ve kapatamıyorumdaSorunu tam anlamadım , her açılışta ölü pixel testi mi yapıyor doğru mu?
Arkadaşım geçen asusun bir monitörünü almıştı açılışta ölü pixel testi yapmıştı otomatik , ama tekrar gelmedi ekrana. Sizdeki monitör ile alakalı bir problem olabilir , monitör osd'si üzerinden kontrol edin öyle bir ayar varsa kapatın örneğin : ''açılışta test et'' Gibi bir şey yazabilir , en son olarak gameon ile iletişime geçebilirsiniz pazartesi günü.Ayn ilk başta sorunsuzdu fifa24 ü yükledim ve tam ekrana aldığımda başladı oyuna altf4 çektiğimde ekran geri geliyordu. Şimdi artık pc yi başlattığımda oluyor ve kapatamıyorumda
Menü ingilizce sizce ne yazıyordur ve iletişime geçeceğim sorunu çözemezsem saolunArkadaşım geçen asusun bir monitörünü almıştı açılışta ölü pixel testi yapmıştı otomatik , ama tekrar gelmedi ekrana. Sizdeki monitör ile alakalı bir problem olabilir , monitör osd'si üzerinden kontrol edin öyle bir ayar varsa kapatın örneğin : ''açılışta test et'' Gibi bir şey yazabilir , en son olarak gameon ile iletişime geçebilirsiniz pazartesi günü.
Siz menüyü atın fotoğraf olarak , yardımcı olalım. Ayrıca galiba aldığıınız monitör sanırsam va panel doğru mu?Menü ingilizce sizce ne yazıyordur ve iletişime geçeceğim sorunu çözemezsem saolun
Evet doğru vaSiz menüyü atın fotoğraf olarak , yardımcı olalım. Ayrıca galiba aldığıınız monitör sanırsam va panel doğru mu?
Anladığım kadarıyla windowsun kurulumunu tam yapmamışsınız , monitörü her açtığınızda ilk kez açıldı olarak optimize ediliyor büyük ihtimal , kurulumu tamamlayın ondan sonra tekrar deneyin büyük ihtimalle tekrar olmayacak. Kurulumu tamamlayın monitörü 240 hz'e çekin ondan sonra bilgilendirin tekrar. Ayrıca menülerde dediğim gibi bir ayar yok.Evet doğru va
Şöyle monitörü alalı 3 gün oldu 2 gün boyunca sorunsuz kullandım ve şimdi böyle bir şey olmaya başladı bende sistemsel bir sorun sandım sıfırlama yaptım o yüzden yükleme ekranında normal kullandığımda da aynı şekil olmaktaydı. Açıkçası aklıma gelmedi sormak bilindik bir youtuber videosunu çekmişti onu izledim hoşuma gitti aldım pişman oldumAnladığım kadarıyla windowsun kurulumunu tam yapmamışsınız , monitörü her açtığınızda ilk kez açıldı olarak optimize ediliyor büyük ihtimal , kurulumu tamamlayın ondan sonra tekrar deneyin büyük ihtimalle tekrar olmayacak. Kurulumu tamamlayın monitörü 240 hz'e çekin ondan sonra bilgilendirin tekrar.
Ayrıca bu monitörde çok fazla ghosting var bilginiz olsun , keşke almadan önce konu açıp sorsaydınız.