Çözüldü✓ Gençer Gaming DA-C2

Siparişler sırasıyla çıkmaktadır. Yoğunluktan dolayı süreç hafif uzayabilir en kısa sürede bütün sistemlerin çıkışını sağlayacağız.
Abi 01.04 21.05 sipariş saatim hala kargo yok nasıl sırayla veriliyor allah aşkına. İlk günki siparişler halamı bitmedi?
Sipariş num: 306513048
@GENCERGAMİNG

Abdullah başkan inşallah görür burda madur olan kullanıcılari. Gencergaming ten alışveriş yaptım ama bu süreç hep uzun sürdü.
Ben stoklu çalıştıklarını düşünmüyorum, sistemi satışa çıkarıyor ve sonra sattıkları sistem parası ile gidip ürün aldıklarıni düşünüyorum. Bu benim düşüncem

Abdullah başkan inşallah görür burda madur olan kullanıcılari. Gencergaming ten alışveriş yaptım ama bu süreç hep uzun sürdü.
Ben stoklu çalıştıklarını düşünmüyorum, sistemi satışa çıkarıyor ve sonra sattıkları sistem parası ile gidip ürün aldıklarıni düşünüyorum. Bu benim düşüncem
Mümkün bu arada söylediğin hepsiburadada 3060 kullanılan ekran kartının fiyatı son 3-5 günde düştü toplu satış için dahada düşükten alma imkanlarıda var şaşırmam yani artık hiçbirşeye

Mümkün bu arada söylediğin hepsiburadada 3060 kullanılan ekran kartının fiyatı son 3-5 günde düştü toplu satış için dahada düşükten alma imkanlarıda var şaşırmam yani artık hiçbirşeye
Öyle bişe mümkün değil:) hayal dünyamız çok geniş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,660
Üyeler
173,853
Son üye
mertozkn
Geri