Bekliyelim inşallah aciklama yapilirSiparişi iptal olan herkes thhye başvursun uğraşıp dursunlar
Aynen onlarca kişi var herkes başvursun bende başvurcam zaten pazartesiyi bekliyorum 6 ay limitim dolu olacak baska sistem de alamıycam ve benimle aynı durumda olan herkes.Siparişi iptal olan herkes thhye başvursun uğraşıp dursunlar
saat önemli degıl ki reis sipariş alıp para alıyorsa göndermek zorundadır. Kanunen de haksız cıkar zaten ...tam olarak saat kaçta almıştın dostum onu da söyelyebilir misin ve havale olduğundan dolayı iptal olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkandayız kral
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen kaçta almıştın knk
Pazartesi ilk işim o olacak, sonuna kadar gidicem..Siparişi iptal olan herkes thhye başvursun uğraşıp dursunlar
cevap vermiyolar suan bekliyelim insallah cevap verirlerGençer gaming mağduriyetimizi nasıl çözeceksiniz hesabımdaki limiti kapatmış oluyorsunuz tüm herkesin mağduriyetinin giderilmesini istiyoruz. 645397738 numaralı sipariş.
Abdullah baskı yapmada sessiz sedasız iptal edecektiniz ama. 21 de 22 de Verilmeyen stokları da bekliyoruz. Ne söz verdiyseniz tutacaksınız sözünüzü.BİLGİLENDİRME
ALDIĞINIZ ÜRÜNLER SİPARİŞ OLARAK BÖYLE GELMİŞTİR. BU SEBEPTEN DOLAYI SİPARİŞLERİNİZ İPTAL EDİLMİŞ OLUP. ALDIĞINIZ ÜRÜNLER TARAFINIZA EN KISA SÜREDE İADE EDİLECEKTİR.
SAYGILAR.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
aldığımız ürünler tarafımıza iade edilecek derken siparişlerimiz onaylanacak mı ?BİLGİLENDİRME
ALDIĞINIZ ÜRÜNLER SİPARİŞ OLARAK BÖYLE GELMİŞTİR. BU SEBEPTEN DOLAYI SİPARİŞLERİNİZ İPTAL EDİLMİŞ OLUP. ALDIĞINIZ ÜRÜNLER TARAFINIZA EN KISA SÜREDE İADE EDİLECEKTİR.
SAYGILAR.
evet anliyamadimaldığımız ürünler tarafımıza iade edilecek derken siparişlerimiz onaylanacak mı ?
arkadaşım gönderin ödemeleri o zaman ne diye sizle alışveriş zahmetine giriyoruz biz beceremiyorsanız benim kartımda ki ödeme çıkmış gözüküyor sizin kullandığınız ödeme sisteminin dandikliği veya yazılımınız dandikliği bizi ilgilendirmez yanıltıcı satış neden yapıyorsunuzBİLGİLENDİRME
SAYGILAR.
yok bide etmeyinPARANIZ İADE EDİLECEKTİR.