Hocam win İ yüklerken disk bölüm düzeni gbt mi yaptınız yok mbr miİstanbul'dayım. Saat 10 da geldi sistem. Montaj yaptım, win yükledim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben bios update yapmadım. Montaj yapıp win attım USB ile şu an masaüstünde ekran
Hocam win yüklerken o pencerede hiçbir şey ellemeyip direk ileri dedimHocam win İ yüklerken disk bölüm düzeni gbt mi yaptınız yok mbr mi
Ben saat 20.00 da aldım daha kargoya bile vermediler cidden sıkıldım arayacam en sonundadonanım arşivi sistemi test edilmiş bir şekilde elinde olan varmı
saat 20 01 de sipariş verdim. 1901 de sipariş veren bir arkadaşa gitmiş hazır bir şekilde
Arasan ne olacak ben 100 kere aradım 3 kere anca konuştum hâlâ kargoya verilmedi sadece geçiştiriyorlarBen saat 20.00 da aldım daha kargoya bile vermediler cidden sıkıldım arayacam en sonunda
Aslında doğru herkes arıyor zaten çoğunda telefonu açmıyorlar bileArasan ne olacak ben 100 kere aradım 3 kere anca konuştum hâlâ kargoya verilmedi sadece geçiştiriyorlar
Kanka bendede böyle oluyor sen nasıl çözdün yada değiştirdilermi pc yiaradaslar boyle oluyir daha ilk fişe takisim format mi lazim