general mobile gm22 nasıldır

bende gm4g kullanıyordum memnun kaldım ama anakartı bozulmuş diye yeni telefon alak zorunda kaldım o yüzden araştırıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka para olsa gider gm22 pro alırdım
Anladım

o zaman alınır demi telefon şöyle tutuyor çünkü 1242tl telefon vergisiz fiyatı telefonun 200tl de imei attırma 200tl de ülkeye giriş vergisi olarak hesapladım ve ve 1642tl tuttu
200 TL IMEI ne kanka telefoncular 30-40 liraya atıyodu en son

bende gm4g kullanıyordum memnun kaldım ama anakartı bozulmuş diye yeni telefon alak zorunda kaldım o yüzden araştırıyorum

kanka para olsa gider gm22 pro alırdım
GM22 PRO paran olsa da alma iyi bir telefon değil 2k bütçen de olsa 10k bütçen de olsa gm'den uzak dur...

imei kendinde atarsın kolay orası
tamadır dostum sağol bu fiyata alabileceğim kaçak telefon varmıdır

GM22 PRO paran olsa da alma iyi bir telefon değil 2k bütçen de olsa 10k bütçen de olsa gm'den uzak dur...
gm mobilden memnunum ben eski emektarda gener mobile di (gm4g) pubg lite bile oynatıyordu dedemde gm5 plus kullanıyor memnun oda tanıdığım bazı kişiler samsung dan daha iyi olduğunu söylüyor

imei kendinde atarsın kolay orası
tamam o zaman konu açarım seni etiketlerim yardım edersin

iki arkadaşım kullanıyor ikisinide pili şişti aizezi kendi kendine bozuldu zaten özellikleride kötü almayın aldırmayın

babam ikinci ele para vermem diyor sorun çıkarmış birde ekranı nasıl çok dayanıksız ekran koruyucu cam ve kılıf alıcam zaten ayriyeten
Babanıza 1600tl nin 100 dolar bile etmediğini söylemeyi deneyin bence.

Gm 22 boyut hariç şu an kullandığım Nokia 6 ile aynı özelliklere sahip ekran kalitesi,sağlamlık,uzun ömürlülük konusunda Nokia 6 daha iyi tek dezavantajı servisi ve garantisi yok.
Gm 22 ile aynı fiyata çok daha iyi olan Nokia 7 plus 2.el alınacaksa tercih edilebilir.
Karşılaştırmasına bakabilirsiniz.

1600 TL'ye değer ancak çok da önerdiğim bir cihaz değil kendisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,352
Üyeler
189,436
Son üye
thearkk
Geri