- En İyi Cevap
- 13
- Reaksiyon skoru
- 40,494
- Konu Sahibi Konu Sahibi
HV PRO'yu da ekle dostum.
HV Pro hakkında bilgi bulamadım.
Eklemem için geçerli bir sebep söylersen ekleyebilirim.
HV PRO'yu da ekle dostum.
550W'ın hepsini 12V kanalından verip 350 TL civarlarındaki en F/P PSU olup gayet yeterli korumalarının olması?HV Pro hakkında bilgi bulamadım.
Eklemem için geçerli bir sebep söylersen ekleyebilirim.
550W'ın hepsini 12V kanalından verip 350 TL civarlarındaki en F/P PSU olup gayet yeterli korumalarının olması?
O kadar algılayacak güce sahipse kapanmasın da iki de bir. Şaka maka değiştireceğim zaten bulunduğum mahallenin elektrik tesisatı da iyi değil volt çok düşüyor ve sürekli kapanıyor.Hadron al karşim, A seviye PSU'lardan 10 kat daha kaliteli (!)
PSU kâhin olmuş sanırsam, şimşeği tahmin ediyor.
Tabi şimşek çakmadan önce belki bir şey oluyordur, PSU onu algılıyordur.
Direk Linustechtips den de bakılabilir ama yine de güzel rehber
F/P olarak Toughpower GF1 750 eklenmeli bu arada benceOrada olan PSU'ların %80'ı TR'de yok, ben hepsini araştırdım, TR'de bulunanları listeledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca F/P modelleri not ettim.
F/P olarak Toughpower GF1 750 eklenmeli bu arada bence
Keşke üstüne alınmasaydın.iyi işti hocam sağ ol
Bu şekilde konu çalıyorsanız, sonuçlarına katlanmayı da göze almışsınız demektir.iyi işti hocam sağ ol
iyi işti hocam sağ ol
Silindi.Keşke üstüne alınmasaydın.
Kendininmiş gibi neden konuyu çalıyorsun?
[Rehber] geniş kapsamlı PSU seviye listesi ve F/P PSU'lar - Technopat Sosyal
Rehberimi hazırlamakta yardımcı olan @Keremmm'ye teşekkür ederim. Rehberimiz 2 bölümden oluşuyor: 1-Türkiye'de olan PSU'ların seviye listesi. 2-En fiyat performans PSU'lar Siz kullanıcıları ilgilendiren bölüm 2. kısım olabilir, çünkü F/P PSU'lar var. 1.bölüm, Türkiye'de bulunan PSU seviye...www.technopat.net