Neler Yeni

Gerçek Zombi Şehri Dikkat !!!

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gençler bu nasıl bir hastalık ya uyuşturucunun etkisine bakın düşünsenize bizde böyle bir şehir olduğunu neler olurdu hele gece vakti karanlık da

Gençler bu nasıl bir hastalık ya uyuşturucunun etkisine bakın düşünsenize bizde böyle bir şehir olduğunu neler olurdu hele gece vakti karanlık da

Dying lighta dönmüş **
gece böyle eceller de çıkıyodur dışarı
1691953118735.png

Kara*

80+ Silver
Boş çıkmayacaksın aga nasıl olsa orada bireysel silahlanma kuralları var yamuk yapanı zıplatırsın.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boş çıkmayacaksın aga nasıl olsa orada bireysel silahlanma kuralları var yamuk yapanı zıplatırsın.
Bireysel silahlanma sıkıntılı bir durum bence bizde de olsun diyorlar ben karşıyım ona

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bir anda olması saçma zaten önce ülkede hukuku sağlama almak lazım ki ciddiye alınsın daha sonra silahlanma mantıklı olabilir
Bizde olmaz hukuk olsa bile onu geç arınma gecesi haline döner garanti veriyorum bizim insanımız biraz yobaz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hukuk kültürü oturduğu an her şey olur tabii kaç asır sonra bilemem
Bireysel silahlanma ne olursa olsun bana saçma geliyor adam kavga etti misal çekti vurdu o da karşılık verdi ortalık karıştı kaçtılar sonra öyle şey mi olur acayip saçma Adalet ve güvenlik bireysel sağlanmaz toplumsal bilinçlenme bilgilenme eğitim ile olur tabi bizde pek mümkün değil her şey eğitimden geçiyor eğitim eğitim başka yolu yok

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Bireysel silahlanma ne olursa olsun bana saçma geliyor adam kavga etti misal çekti vurdu o da karşılık verdi ortalık karıştı kaçtılar sonra öyle şey mi olur acayip saçma Adalet ve güvenlik bireysel sağlanmaz toplumsal bilinçlenme bilgilenme eğitim ile olur tabi bizde pek mümkün değil her şey eğitimden geçiyor eğitim eğitim başka yolu yok
Hocam zaten hukuk kültürü oturduğu zaman olur dedim bu durumda millet suç işlemeden önce kaç yılını heba edeceğini düşünecek ama yeter mi bilmem abd'de de bireysel silahlanma var hukuk desen oturmuş ama hâlâ suç oranları azımsanmayacak derecede bu oranları daha da düşürmek bu devirde pek mümkün olmadığı için kendimizi savunma yönünde önlem fikirleri ediniyoruz bizde. Yine de tartışmaya açık bir konu ben biraz daha mantıklı olabileceği tarafına yatkınım

Rulep

80+ Gold
Eğitim ayrı ama iki taraftada silah olunca çekip vurmaya yemiyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam zaten hukuk kültürü oturduğu zaman olur dedim bu durumda millet suç işlemeden önce kaç yılını heba edeceğini düşünecek ama yeter mi bilmem abd'de de bireysel silahlanma var hukuk desen oturmuş ama hâlâ suç oranları azımsanmayacak derecede bu oranları daha da düşürmek bu devirde pek mümkün olmadığı için kendimizi savunma yönünde önlem fikirleri ediniyoruz bizde. Yine de tartışmaya açık bir konu ben biraz daha mantıklı olabileceği tarafına yatkınım
Zerre mantıklı olduğunu düşünmüyorum şahsi görüşüm benimde knka

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Zerre mantıklı olduğunu düşünmüyorum şahsi görüşüm benimde knka
Caydırıcı olabilir ama bu tarafından da bak senin mantıksız baktığın tarafa da bir yandan katılıyorum buna da çözüm sağlamak adına silahlar herkese verilmemeli abd de bu sistem nasıl dönüyor bilmiyorum ama önce akli sağlık testinden geçmeli insan onun haricinde şu zamanda zaten silaha erişmek isteyen illegal yoldan erişiyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Caydırıcı olabilir ama bu tarafından da bak senin mantıksız baktığın tarafa da bir yandan katılıyorum buna da çözüm sağlamak adına silahlar herkese verilmemeli abd de bu sistem nasıl dönüyor bilmiyorum ama önce akli sağlık testinden geçmeli insan onun haricinde şu zamanda zaten silaha erişmek isteyen illegal yoldan erişiyor

Silah yerine eğitim verilmesi gerektiğini düşünüyorum hatta zorunlu eğitim olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,411
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom