Neler Yeni

Gerçekleri Konu Alan Belgesel

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,423
İsim
Selman
Allah için şu konuyu yükseltip yükseltip durmayın. Konu sahibi dahil 3-5 kişinin cahilliğini görünce başıma ağrı giriyor
Etrafına yararlı işler yapmak yerine böyle bomboş propaganda ve manipüle edici videolar çekenlere inanıp sonra bir de yine hiçbir dayanağı olmayan iddialarla birşeylerin ispatladığını sanan tipik komplo teorisyeni. Sonra bir de bunların kıçıkırık bir komplo teorisine inandıkları için "ben herşeyi görüyorum, sizin gözleriniz kapalı, sizi ayakta uyutuyorlar" havalarına girmeleri yok mu. Komedi yeminle. Konu sahibinin ODTÜ'de okuyor olması da ayrı bir ironi.

Lowe

80+ Bronze
Etrafına yararlı işler yapmak yerine böyle bomboş propaganda ve manipüle edici videolar çekenlere inanıp sonra bir de yine hiçbir dayanağı olmayan iddialarla birşeylerin ispatladığını sanan tipik komplo teorisyeni. Sonra bir de bunların kıçıkırık bir komplo teorisine inandıkları için "ben herşeyi görüyorum, sizin gözleriniz kapalı, sizi ayakta uyutuyorlar" havalarına girmeleri yok mu. Komedi yeminle. Konu sahibinin ODTÜ'de okuyor olması da ayrı bir ironi.
2 3 cümleyle her şeyi özetlemiş dostum fazla söze gerek yok

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,633
İsim
Heath Ledger
ODTÜ de okuduğumu nerden biliyorsun. O bilgiyi kimseye söylememiştim

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hayır sıkıntı ne biliyor musun, ben kendi araştırdığı ve gerçekliğinden emin olduğu düz dünya ile ilgili soru soruyorum bunların hepsinin cevabı var diyor. E tamam madem cevabı var söyle? Sorduğum bütün sorulara akılcı ve mantıklı cevap versin düz dünya derneğine üye oluyorum.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
@Mehmet Yılmaz bu konu cidden mantık ve fizik kurallarına aykırı ayrıca yanlış bilgilendirmelerle dolu bir konu oldu artık. Bu konunun kapanması gerekiyor.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,633
İsim
Heath Ledger

Frank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Atakan
Instagram
atakanpoolat
Discord
Massacre#4650

TahinPekmez

80+ Silver

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,633
İsim
Heath Ledger
Hocam şu ana kadar evren de olan gezegenler ve yıldızlar yuvarlak iken neden bizim dünyamız düz olsun ? Mantık çerçevesin de seninle tartışmak istiyorum bu konuyu.
Ay yuvarlak, güneş yuvarlak, merkür, venüs mars vs. Yuvarlak. Ama orada yaşayamıyorsun. Dünya da yaşabiliyorsun

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,154