Neler Yeni

Gerçekte nasıl birisiniz?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,609
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Hocam hala düşünüyor musun? Güzel fikir aslında.
İleride mangaka olmam veya mangaka olan birine ilk başta mangasını çizdirmem lazım, eğer imkan gelirse neden olmasın ki? 🤣

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
valla kardeş kafama göre yazım kuralına gayret gösteririm o anki ruh halime göre gerçekte konuşma şeklim neyse burda da o ama burası kısıtlıyor yani çok az kısmını yansıtabiliyorum yoksa 10 dkya perma yerim :D:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçekte ruhsuzun tekiyim.
yıkığım ayrıca şu yaşıma kadar hiç sevgilim falan olmadı.
genel olarak asosyalim ama sanaldan tanıştığım kişilerle reelde görüşebiliyorum.
dışarı çıkmayı çok severdim ta ki korona çıkana kadar artık dışarı çıkmak hiç istemiyorum.
hiç sevgilim olmamasına rağmen hanımcıyım. değer veririm.
anneme babama saygılı birisiyim.
aynı zamanda sınıfın en tipi olan kişilerinden olsam bile yine kızlar umursamıyor.
insanlara yardımcı olmayı seviyorum.
bu hikayede yanan hep ben oluyorum.
evde yaşamımı sürdürüyorum. ara sıra da okula gidiyorum.
deliyim. tanışık olduğum kişilerle çok iyi zaman geçirebiliyorum ama gerçek hayatta tanışma işi beni çok geriyor.
gibi gibi.
Güneş gibi ısıtanı değil, yıldız gibi kayanı seviyorlar çeeett. Hadi eyw.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Ben gerçekte ne gıcık ne sevecen bir tipimdir. İnsanlar genellikle benim o ortamda olup olmadığımı bile anlamazlar. Muhabbetim sarıyor aslında anlamıyorum ama önemsenmeyen doğum günün de 2 kişinin sadece kutladığı bir insanım ama buraya gelince buradaki hayatımda insanlar hep beni sevip sayıyorlar sesli konuşmalar olsun muhabbetimi seviyorlar önemseniyorum ama gerçekte hiç öyle değilim. Muhtemelen fikrim ya da kendime ettiğim bahanem şu ki beni gören kişisel görünüşümden etkilenmiyor ya da göbekli ( zayıflıyorum ama insanlar için değil sağlığım için) biri olarak görüyor ya da ne bileyim demem o ki gerçekte çok ruhsuz biriyim öyle olmak istemesem de ama bu hayatta çok sevilmiyorum. Ama bu hayatta çok sevilen sayılan biriyim bu beni hem üzüyor hem sevindiriyor.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben gerçekte ne gıcık ne sevecen bir tipimdir. İnsanlar genellikle benim o ortamda olup olmadığımı bile anlamazlar. Muhabbetim sarıyor aslında anlamıyorum ama önemsenmeyen doğum günün de 2 kişinin sadece kutladığı bir insanım ama buraya gelince buradaki hayatımda insanlar hep beni sevip sayıyorlar sesli konuşmalar olsun muhabbetimi seviyorlar önemseniyorum ama gerçekte hiç öyle değilim. Muhtemelen fikrim ya da kendime ettiğim bahanem şu ki beni gören kişisel görünüşümden etkilenmiyor ya da göbekli ( zayıflıyorum ama insanlar için değil sağlığım için) biri olarak görüyor ya da ne bileyim demem o ki gerçekte çok ruhsuz biriyim öyle olmak istemesem de ama bu hayatta çok sevilmiyorum. Ama bu hayatta çok sevilen sayılan biriyim bu beni hem üzüyor hem sevindiriyor.
Ben de burada gerçek hayattan daha çok değer görüyorum . Kimse beni görmediği için herhalde :)

Ben de burada gerçek hayattan daha çok değer görüyorum . Kimse beni görmediği için herhalde :)
Hocam yeni pp olmuş mu? @crazyreign

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

Hocam yeni pp olmuş mu? @crazyreign
Benim dostlarım da sırdaşlarım da kitaplarım oldu. İnsanları pek umursamamaya başladım.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

Jaja50

80+ Silver
Benim de böyle olduğum söylenebilir. Komiklikler şakacıklar yaparken gerçekte nasılsam burada da öyleyim ama konuşma tarzı olarak gerçekte iğrenç biriyim ,tanıdığım kişilerle küfürlü konuşurum (abartı derecede) tanımadığım kişilerle oldukça saygı konuşmaya çalışırım.

Son düzenleme:
Top Bottom