Neler Yeni

Gerçekte nasıl birisiniz?

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Az önce bi' durdum ve gerçekteki ben ile bu forumdaki benin arasında dağlar kadar fark olduğunu fark ettim. Önceden de farkındaydım ama cidden az önce çok değişik hissettim. Bu ortamda herkesle saygılı konuşan, herkese yardım eden biriymişim gibi davranıyorum ancak gerçekte hiç öyle değilim. Bu forumdaki konulara cevap yazarken çok resmî bir dilde konuşuyorum ve konuşma üslubuna çok dikkat ediyorum ancak gerçekte hiç konuşamayan birisiyimdir. İki anlamda da konuşamam, ne kendimi ifade edebilirim ne de diksiyonum iyidir. Gerçekte çok küfür ederim mesela. Çok da üşengecimdir, gün boyu PC'den kalkmam. Böyle olduğumu fark edince sanki bu forumda beni tanıyanlara veya tanımayanlara sanki kendimi başka biriymişim gibi tanıttığımı düşünüyorum. Belki birileri "Aaa ne kadar saygılı, ne kadar yardımsever." diyordur bana ama hiç öyle değilim. Bundan rahatsız oldum mesela, ben ne kadar farklı biriymişim ya? Peki siz nasıl birisiniz? Sizden isteğim eğer bir şey yazacaksanız lütfen açık olun ve içinizi sonuna kadar dökün. Dertleşme gibi bir şey olsun bu.

(Dipnot: Normalde böyle konular açacak biri değilim ama bu durum beni rahatsız ettirdiğinden dolayı size de aynı şey oluyor mu diye merak ettim. Bu konunun amacı hiçbir şekilde yorum kasmak değildir.)
Hocam bende böyleyim valla burada aynı olan birkaç davranışım var onlarda saygılı konuşmak (arkadaş ortamı hariç), saygılı olmak, düzgün üslup ile konuşmak
Bu gadar

Angel face

80+ Bronze
Az konuşurum.
Zor güvenirim.
Üşengeçlik desen var.
Küfür çokta yok.
Bende beni çok çözebilmiş değilim.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
her zaman kendim gibi davrandım burda.O yüzden coğu kişiyle kavga etmişimdir.Olsun.. bizi seven sever bizi seveni de biz severiz. <3

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
LoL Oynarken kendini kaybeden sosyal orta halli biriyim. ve gerçekte lol sayesinde küfürbazım (Gerektiğinde küfrederim normal de saygılıyım bu arada :)

Son düzenleme:

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Klavye delikanlısıyım ben. Gerçekte yoldan geçen adama yol soramam.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
swetashirt kısa pantolon
üşengeçlik
hani sınıfın komik olan pozitif olan ama hep kavga edip disipline giden bazen pozitif banzen negatif olan varya o benim
kedi ve köpekleri çok severim papağanlara ayrı bir ilgim var
bilişim dersinde notlarım 90 dan aşağı değil
matematik te 50 den fazla değil en son sınav 30 almıştım
goygoy yapmayı severim
bazı arkadaşlarımla karşı karşıyayken gülerim ama çoğusunu sevmem
hani en yakın arkadaşın kızlaraa hawli görünmek için seni satar ya o satılan çocuk benim
çok titizim
anneme ve babama çok saygılıyım

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İşte ben gerçekte Behzat Ç.'nin anime versiyonunu yapmayı düşünen biriyim, ne kadar delirmiş olduğumu siz düşünün. "Var mı ulan benden daha delisi?!" :D.
Hocam hala düşünüyor musun? Güzel fikir aslında.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
gerçekte ruhsuzun tekiyim.
yıkığım ayrıca şu yaşıma kadar hiç sevgilim falan olmadı.
genel olarak asosyalim ama sanaldan tanıştığım kişilerle reelde görüşebiliyorum.
dışarı çıkmayı çok severdim ta ki korona çıkana kadar artık dışarı çıkmak hiç istemiyorum.
hiç sevgilim olmamasına rağmen hanımcıyım. değer veririm.
anneme babama saygılı birisiyim.
aynı zamanda sınıfın en tipi olan kişilerinden olsam bile yine kızlar umursamıyor.
insanlara yardımcı olmayı seviyorum.
bu hikayede yanan hep ben oluyorum.
evde yaşamımı sürdürüyorum. ara sıra da okula gidiyorum.
deliyim. tanışık olduğum kişilerle çok iyi zaman geçirebiliyorum ama gerçek hayatta tanışma işi beni çok geriyor.
gibi gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,297
Üyeler
166,731
Son üye
Onur özyurt
Top Bottom