firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
Onu discordda anladım. Gerçekte çok küfür ederim mesela.
Onu discordda anladım. Gerçekte çok küfür ederim mesela.
Sen bu yaptığına asabilik diyorsan ben ultra manyak süpersonik bir asabiyim.Havada uçan sineğe bile söven birisiyim.
Biraz asabiyim.
benim tek farkım gerçekte birazcık küfürbaz olmam onun dışında pek bi değişikliğim yok ama gerçekte 10 kelimemden 2 si küfürdürAz önce bi' durdum ve gerçekteki ben ile bu forumdaki benin arasında dağlar kadar fark olduğunu fark ettim. Önceden de farkındaydım ama cidden az önce çok değişik hissettim. Bu ortamda herkesle saygılı konuşan, herkese yardım eden biriymişim gibi davranıyorum ancak gerçekte hiç öyle değilim. Bu forumdaki konulara cevap yazarken çok resmî bir dilde konuşuyorum ve konuşma üslubuna çok dikkat ediyorum ancak gerçekte hiç konuşamayan birisiyimdir. İki anlamda da konuşamam, ne kendimi ifade edebilirim ne de diksiyonum iyidir. Gerçekte çok küfür ederim mesela. Çok da üşengecimdir, gün boyu PC'den kalkmam. Böyle olduğumu fark edince sanki bu forumda beni tanıyanlara veya tanımayanlara sanki kendimi başka biriymişim gibi tanıttığımı düşünüyorum. Belki birileri "Aaa ne kadar saygılı, ne kadar yardımsever." diyordur bana ama hiç öyle değilim. Bundan rahatsız oldum mesela, ben ne kadar farklı biriymişim ya? Peki siz nasıl birisiniz? Sizden isteğim eğer bir şey yazacaksanız lütfen açık olun ve içinizi sonuna kadar dökün. Dertleşme gibi bir şey olsun bu.
(Dipnot: Normalde böyle konular açacak biri değilim ama bu durum beni rahatsız ettirdiğinden dolayı size de aynı şey oluyor mu diye merak ettim. Bu konunun amacı hiçbir şekilde yorum kasmak değildir.)
Öldürdüğüm sivrisineği çakmak ile yakmak isteyen ve evdekiler izin vermeyince herkese patlayan bne.Havada uçan sineğe bile söven birisiyim.
Biraz asabiyim.
Gerçekte görmeden inanmamÇoq yaqışıqlıyımdır.
Gerçek hayatta da troll'üm.
Küfür ederim, ama aşırı etmem.(baş harfi ''S'' olan arkadaşım ise işler değişir)
Hoj insanımdır be gerçek hayatta!
Soğuk kanlıyımdır.
Garip huylarım vardır.(mesela biri beni çağırırsa yanına giderim ama istediği kadar bağırsın yanına gidene kadar cevap vermem)
Gözümü kırpmadan canice şeyler yaparım fakat sonradan hafif üzülürüm.
Narsist biriyimdir, kendi sevdiklerim dışında kimse umrum değil.
Aynen bendeOnu discordda anladım
Çöp animeERASED ve şuan bunun eline su döken anime izlemedim henüz. Bi nagi no asukara belki.
@RevDeisDou Demon Slayer'in üstüne tanımamGerçekte görmeden inanmam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen bende
dc forumdan çok farklı.
Discord bambaşka bir alem.Şaşırdığım için ağzımı açmaktan çenem yoruldu.
Çöp anime
Orası ayrı. Demon slayer çok iyi ama bir Erased değil benim için. İlk 5 animem içinde Demon Slayer zatenGerçekte görmeden inanmam
Aynen bende
dc forumdan çok farklı.
Discord bambaşka bir alem.Şaşırdığım için ağzımı açmaktan çenem yoruldu.
Çöp anime
@RevDeisDou Demon Slayer'in üstüne tanımam
Helal.Orası ayrı. Demon slayer çok iyi ama bir Erased değil benim için. İlk 5 animem içinde Demon Slayer zaten
Benim sevdiğim tür Erased gibi animeler. O yüzden beni aşırı sardı.Helal.
Erased'de güzeldi,ama demon slayer kadar zevk vermedi.
Mugen Train'de çabucak türkçeye çevirilseydi keşke